Κρίστοφερ Ραζής: Κάποτε έκανε (άθελα του) πολλούς να… ανησυχούν  

Κατά την εποχή που αναδεικνυόταν και που το ταλέντο του Κρίστοφερ Ραζή, άρχισε να γίνεται γνωστό, όλοι μιλούσαν για το σπουδαιότερο ταλέντο της εποχής, αλλά και που… χάριν σε αυτό το ταλέντο του, αυτό είχε γίνει το επίκεντρο των ανησυχιών που υπήρχαν τότε!

Όχι βέβαια για τον ίδιο. Αλλά ο λόγος ήταν επειδή, η ανάδειξη του έγινε κατά τα χρόνια εκείνα όπου οι ομάδες μας ήταν… γεμάτες από ξένους και πως ήταν το μοναδικό ταλέντο που είχε αναδειχθεί τότε…

Ευτυχώς όμως που οι ξένοι λιγόστεψαν κατά τα επόμενα χρόνια και έτσι, ο Ραζής… είδε και άλλα ταλέντα να αναδεικνύονται μετά από αυτόν!

Όσο δε, για την αγωνιστική του αξία, μετά που ο Κεραυνός τον είχε παραχωρήσει στην ΕΝΑΔ, έφθασε ως τη Γερμανία, ενώ στους ερυθροκίτρινους, επανήλθε σαν έμπειρος πια, από την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, δε χωράει αμφιβολία, ότι ο Κρίστοφερ Ραζής, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της εποχής μας, κάτι άλλωστε που αναγνωρίζουν συμπαίκτες και αντίπαλοι.

Σωστός επαγγελματίας, με συνέπεια και αυτοπειθαρχία, ο Ραζής κατάφερε να κερδίσει με το σπαθί του, τόσο την ίδια την αγωνιστική του αξία, όσο και το σεβασμό, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*