Κρατούν την σημαία ψηλά οι Στροβολιώτες!

Σε μια σεζόν ορόσημο για το Κυπριακό μπάσκετ μετά και την επίσημη ανάληψη του ομίλου για το Ευρομπάσκετ του 2025 τα δυο στα δυο για τον Κεραυνό, για τον 4ο όμιλο του FIBA Europe Cup, μετά και την χθεσινή (19/10) νίκη επί της Σλοβακικής Λέβισε είναι κάτι το σημαντικό! Στον ευρωπαϊκό μπασκετικο χάρτη «παίζει» το όνομα της Κύπρου με την παρουσία της Στροβολιώτικης ομάδας η οποία μάλιστα ξεκίνησε με τον πιο αισιόδοξο τρόπο τις υποχρεώσεις της.

Είναι σημαντικό μέσα σε αυτή τη διετία και πριν από το σπουδαίο γεγονός που έπεται, οι ομάδες μας να έχουν μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πολλούς λογούς με πρώτο και καλύτερο το πρεστίζ!

Για φανταστείτε μια χώρα που θα έχει υπό την καθοδήγηση της ένα όμιλο Ευρωμπασκετ να μην έχει ούτε ένα σύλλογο να την αντιπροσωπεύει αξιοπρεπέστατα στην Ευρώπη!

Ευελπιστούμε ότι από τη νέα σεζόν θα ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι τον Κεραυνό και θα καταφέρουν να μπουν σε ομίλους έτσι το κύρος να αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι σημαντικό και είμαστε πεπεισμένοι για αυτό!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*