Κρις Σοφρωνίου: «Ο Διγενής σκοπεύει να δημιουργήσει Γυναικεία ομάδα»!

Σε μιαν σημαντική αποκάλυψη, προέβη κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, ο πρόεδρος του Διγενή κ. Κρις Σοφρωνίου, ο οποίος μας ανέφερε ότι στα πλάνα του, βρίσκεται και η δημιουργία Γυναικείας ομάδας!

Χαρακτηριστικά μας ανέφερε:

«Φυσικά και θα θέλαμε, να εκπροσωπηθεί και στο Γυναικείο Πρωτάθλημα ο Διγενής!

Είναι κάτι που το έχουμε στα πλάνα μας και στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα απευθυνθούμε σε εμπειρογνώμονες, ούτως ώστε να δούμε στη συνέχεια, τι συνθήκες υπάρχουν, για να προχωρήσουμε σε αυτήν την τόσο σπουδαία καλαθοσφαιρική καινοτομία, όσον αφορά την ιστορία του Διγενή»!

Και η… επιβεβαίωση:

Πριν από λίγες μέρες, είχαμε αποκαλύψει τα περί επαφών Διγενή-ΠΑΕΕΚ σε διοικητικό επίπεδο, για να ζητήσουν κοινή έδρα κάπου στη Λευκωσία.

Ο κ. Σοφρωνίου μας επιβεβαίωσε επί τούτου, αναφέροντας μας:

«Πράγματι, έχουμε έλθει σε συζητήσεις με την ΠΑΕΕΚ, με την οποία διατηρούμε άριστες σχέσεις για αυτό το θέμα και θα υποβάλουμε αίτημα, για παραχώρηση μιας κοινής έδρας για τις δυο ομάδες.

Μια έδρα, που εννοείται ότι θα είναι προσωρινή, μέχρι την επιστροφή στη γη μας και είναι κοινή μας πεποίθηση ότι αυτό και μπορεί και πρέπει να γίνει, για να μην είμαστε δυο φορές… πρόσφυγες»!

Την πληροφορία για το ζήτημα αυτό, την είχαμε αναρτήσει στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*