ΛεΜπρόν: «Ξέρω ότι δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν»

Έπρεπε να το περιμένει ο Σκότι Πίπεν. Όταν βγαίνεις και δηλώνεις πως «ο Μάικλ Τζόρνταν είναι πιθανότατα ο καλύτερος σκόρερ που έχει γνωρίσει το άθλημα, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει γνωρίσει το άθλημα», αν μη τι άλλο γνωρίζεις εκ των πραγμάτων πως ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, καθώς σωρεία φιλάθλων έσπευσαν να επιτεθούν φραστικά στον «Ινδιάνο» κατηγορώντας τον για τα λεγόμενά του, σε βαθμό που να κάνουν και τον ίδιο έξω φρενών.

Απόδειξη, μια δημοσίευση που ακολούθησε στη σελίδα του στο twitter: «Για όλους εσάς που δεν το γνωρίζετε, έχω παίξει το σπορ που εξακολουθείτε να παρακολουθείτε και να χαίρεστε».

Λίγο αργότερα, βέβαια, έριξε τους τόνους υποστηρίζοντας πως «ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει υπάρξει ποτέ, ωστόσο ο ΛεΜπρόν δεδομένα μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει στο επίπεδό του».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο ΛεΜπρόν τόνισε ότι «κολακεύομαι φυσικά από τα σχόλια του Σκότι, αλλά γνωρίζω πως δεν είμαι καλύτερος από τον Τζόρνταν»

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*