Μέσω καλαθόσφαιρας νίκησε η ανθρωπιά και  η αλληλεγγύη!

Τελικά το τρίποντο αγάπης, ανθρωπιάς, και αλληλεγγύης  μπήκε και μάλιστα με ταμπλό!

Η ιστοσελίδα μας και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, διοργάνωσαν το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου  το 1ο Τουρνουά 3v3 Beach Basketball αφιερωμένο στη μνήμη της Χρύσως Βιολάρη. Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Τα πάντα κύλησαν πανέμορφα και μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο αγάπη, που συνοδευόταν από την πορτοκαλί «θεά», δόθηκε το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και η πρόσφορα στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας είναι μια κίνηση που όλους πρέπει να μας συνοδεύει.

Παρότι ο γράφων γνωρίζει ότι  ο εκ των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας μας,  Μιχάλης Νεοφύτου «σιχαίνεται» τη δημοσιότητα όπως «ο διάβολος το λιβάνι» και πάντα βάζει το «εμείς πάνω από το εγώ» δεν μπορεί παρά να του δώσει απέραντα συγχαρητήρια για αυτή την προσωπική έμπνευση και πρωτοβουλία που πήρε, να διοργανώσει αυτό το σημαντικό Τουρνουά, που στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρός!

Άλλωστε η  φωτογραφία μιλά από μόνη του και προκαλεί ρίγη συγκίνησης!

Για την ιστορία νικήτρια ομάδα στο Τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα των «Μακεδόνων», που επικράτησε στο τελικό της «Έξαψης».

Υ.Γ  Θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερο στάδιο και αλλά ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ απο αυτή την άκρως σπουδαία εκδήλωση!     

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*