Μαθαίνει να… περπατάει ο Αχιλλέας της νέας εποχής

Στο Καϊμακλί η χαρά είναι έντονη, καθώς ο Αχιλλέας επέστρεψε φέτος στα μεγάλα σαλόνια μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη τα προηγούμενα χρόνια και το βασικότερο: πλέον αποπνέει υγεία.

Ο Κυριάκος Γιαγκουλής που γνωρίζει όσο λίγοι πόσο «βαριά» είναι η φανέλα της ομάδας, έχοντας την τιμήσει και με το παραπάνω ως παίκτης, ανέλαβε το δύσκολο φορτίο να χαράξει το πλάνο της επιστροφής και τα καταφέρνει εξαιρετικά. Χωρίς υψηλό μπάτζετ, αλλά με όραμα, ενότητα και διάθεση για σκληρή δουλειά, η επάνοδος του Αχιλλέα έχει γίνει αισθητή.

Με ρεκόρ 5-10 και παρά τα… σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, οι Καϊμακλιώτες έχουν αρχίζει να βρίσκουν καλή χημεία και να «χτίζουν» χαρακτήρα, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει δώσει ηγετικό ρόλο στον Γιώργο Τρετιακόβ, ένα παιδί που προέρχεται από το ιστορικό σωματείο, ενώ κομβικός είναι ο τρόπος που χρησιμοποιείται και ο «διόσκουρός» του, Δημήτρης Γεωργακούδης, τη στιγμή που ανάλογη αντιμετώπιση έχει και ο άτυχος Χάρης Χριστούδιας. Όσο για τους ξένους, οι Χάρβεϊ και Νέιλς είναι αξιόλογοι, αν και ασταθείς, ενώ ο Αϊζάια Μπράουν αποτελεί παίκτη-ορχήστρα, ο οποίος κάνει τη διαφορά σε σκοράρισμα και δημιουργία.

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται απ’ όλους τους Κύπριους, με τα νέα παιδιά να βρίσκονται στο επίκεντρο και να παίρνουν τις ευκαιρίες τους από τον κόουτς Γιαγκουλή. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η αγωνιστική ηρεμία εμφανής και φυσικά καμία πίεση για το αποτέλεσμα, καθώς τα 5 ροζ φύλλα φέρνουν ασφάλεια, αν και κανείς δεν επαναπαύεται. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα του Καϊμακλίου έχει επιστρέψει και μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα του covid-19 θα φανεί ακόμα περισσότερο και η δυναμική του κόσμου.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*