Μια ανάρτηση γεμάτη απο πολλά και σωστά μπασκετικά νοήματα!

Την δική του τοποθέτηση για την επίσημη αγαπημένη ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πετυχημένος συμπατριώτης μας προπονητής Λίνος Γαβριήλ, ο οποίος εκτός απο πολύ καλός προπονητής είναι και φοβερός γνώστης πολλών πτυχών της πορτοκαλί «θεάς»!

Αναλυτικά:

Λοιπόν ,για πάμε ,η απαξίωση είναι ξεκάθαρα μέρος της δουλείας που κάνουμε ,κοινωνικό φαινόμενο κτλ και οποίος δεν μπορεί να επιβιώσει πνευματικά από αυτό δεν μπορεί να εξασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα τουλάχιστον στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό είναι γνωστό .

Ταυτόχρονα όμως η στήριξη είναι ξεκάθαρα απαραίτητη και για την πνευματική υγεία όλων σε κάθε φάση της ζωής αλλά και επειδή ο καθένας θέλει να ακούσει μια καλή κουβέντα στην αποτυχία.

Όποτε στήριξη θέλουν και οι προπονητές ,οι οποίοι δέχονται τα πυρά σε τέτοιες περιπτώσεις,τις περισσότερες φορές επειδή δεν αντέχει κανείς τόση επιτυχία και τους περιμένει στην γωνία ,οι δυνατοί φυσικά τα προσπερνάνε αυτά κάνουν την αυτοκριτική τους και απλά την επόμενη μέρα είναι πιο δυνατοί ,τόσο απλά.

Νιώθω λοιπόν ξεκάθαρα την υποχρέωση να συγχαρώ τους αθλητές ,που είναι οι πρωταγωνιστές ,αλλά και τους συναδέλφους προπονητές της Εθνικής ομάδας των ανδρών της Ελλάδος που κατάφεραν με τους αθλητές τους να ενώσουν ξανά όλο τον Ελληνισμό και ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος όπου η παρέα κατάφερνε το ακατόρθωτο μέσα από την συνοχή ,συνεργασία ,αλληλοκατανόηση και αλληλοσεβασμό αλλά και πειθαρχίας κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού με δυσκολίες .

Μ αυτές τις αξίες πορεύτηκε η ομάδα ,αξίες που δημιουργούν χαρακτήρες και ομάδες που μπορούν να επιβιώσουν σε βάθος χρόνου όπως θα γίνει άλλωστε και με την συγκεκριμένη ομάδα .

Μαζέψατε τις παρέες πάλι όπου υπάρχει Ελλάδα ,με τον ίδιο ενθουσιασμό που υπήρχε παλιά στα πιο όμορφα χρόνια και εμείς που τα ζήσαμε μπορούμε να το διακρίνουμε καλύτερα .

Και αν στο ταξίδι κάτι στράβωσε δεν αναιρεί το ότι όλοι είστε ικανότατοι, η πορεία σας στο χρόνο άλλωστε το μαρτυρεί,αυτά συμβαίνουν ,η αποτυχία δημιουργεί πάντοτε ένα καλύτερο αύριο εάν την προσεγγίσουμε σωστά.

Για κάποιους από εμάς η Επίσημη αγαπημένη μας έδωσε ζωή ,σκοπό και χτίσαμε την ζωή μας γύρω από το αγαπημένο μας άθλημα μπολιάζοντας και άλλες γενεές να κάνουν το ίδιο και για αυτό το λόγο της έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό ,αγάπη και δεν την θεωρούμε κατι περιστασιακό που θα βγάλουμε τα απωθημένα μας και μετά θα αλλάξουμε κανάλι .

Οφείλω να προσθέσω ότι σε καμία περίπτωση η καταστροφολογία ,οι αφορισμοί ,η απαξίωση των μελών της ομάδας βοηθάει μετά από αρνητικά αποτελέσματα αλλά και από την άλλη οι αντιδράσεις του καθενός είναι αποτέλεσμα και της παιδείας που έχει η δεν έχει ,της νοοτροπίας του,των βιωμάτων του αλλά και το σύνδρομο της ξερολίασης που θα υπάρχει πάντοτε στους αδαής που νιώθουν καλύτερα στιγμιαία αλλα τα βραδιά δεν κοιμούνται εύκολα.

Ουδέποτε υπήρξε φαβορί η Εθνική μας ομάδα ,άλλαξε το άθλημα πήγε άλλου παιδιά,υπάρχουν αδυναμίες που θέλουν δουλειά σε βάθος χρόνου ,η ομάδα πέτυχε στο παρελθόν ναι (1987-1989-2005-2006- 2009 ) υπάρχουν όμως και άλλοι ,με τεχνογνωσία ,πόρους, επιστήμονικα μέσα ,σκληρή δουλειά,άλλοι που οι χώρες τους έχουν συνθήκες ,ηρεμία και υγεία ,υπάρχουν κι άλλοι παιδιά δεν είναι της ώρας να αναλύσω τι και πως άλλος είναι ο σκοπός του ποστ ,μπορώ να γράφω μέχρι αύριο αλλά δεν .

Ήταν λέει η ευκαιρία μας ,έγινε τουτο έγινε εκείνο και πολλά αλλά παράξενα αλλά και σωστά ,ναι οκ είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης ναι,αλλά ας ηρεμήσουμε λίγο ,η ζωή έχει αλλά πιο μεγάλα θέματα καθημερινά και συνεχίζεται δεν σταματάει εδώ.

Οι βάσεις ξεκάθαρα μπήκανε στον οργανισμό ,υγεία υπάρχει ,ικανοί άνθρωποι υπάρχουν γύρω και μέσα στην ομάδα και σύντομα θα μας κάνει ξανά να χαμογελάσουμε.

Ας προσπαθήσει ο καθένας μας να γίνει καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και να διδάξει και τα παιδιά του πως να συμπεριφέρονται σε τετοιες καταστασεις γιατί η αποτυχία είναι μέσα στην καθημερινότητα μας και αυριο τα παιδιά θα αρχίσουν να ρίχνουν ευθύνες δεξιά και αριστερά οπως γίνεται σήμερα ενάντια στα μέλη της Εθνικης ομάδος αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό μετά από ήττες ,όποτε προσοχή .

Ας αλλάξει ο καθένας σε οτι κάνει καθημερινά με τα δικά του και είμαι σίγουρος οτι και τα μέλη της Επίσημης αγαπημένης θα κάνουν το ίδιο,αυτοί γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους μας . Καλή συνέχεια λοιπόν παιδιά και ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίσατε Stefanos TriantafyllosSotiris ManolopoulosKostas ChatzichristosSavvas KamperidisHellenic BasketBall Federation🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*