Μια δημόσια πρόταση προς τα προσφυγικά σωματεία

Ονομασία 1: «Καλαθοσφαιρικό τουρνουά, μνήμης και τιμής»

Ονομασία 2: «Τουρνουά κατεχομένων μας εδαφών»

Είναι με χαρά, που το καλαθοσφαιρικό κοινό του τόπου μας βλέπει τρεις προσφυγικές ομάδες να δραστηριοποιούνται εκ νέου εντός των αγωνιστικών χώρων, τρεις ομάδες με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο άθλημα και όχι μόνο σε αυτό!

Πιστεύω λοιπόν ότι θα ήταν λοιπόν μια καλή ιδέα, όπως οι Ανόρθωση, Διγενής, ΠΑΕΕΚ (με τη σειρά του αλφαβήτου η αναφορά) να διοργανώνουν από κοινού ένα καλαθοσφαιρικό τουρνουά, αφιερωμένο βάση των ονομασιών στην αρχή της ανάρτησης.

Βέβαια, βάση των δεδομένων της χρονικής στιγμής, η Ανόρθωση ως ομάδα 1ης κατηγορίας, διαθέτει μεγαλύτερες αγωνιστικές δυνατότητες.

Ωστόσο αυτό θα μπορούσε να διευθετηθεί (ως προς δημιουργία αγωνιστικών ισορροπιών) παραδειγματικά, με το να αγωνισθεί σε ένα τέτοιο τουρνουά, χωρίς ξένους η «κυρία», δίνοντας ταυτόχρονα και ευκαιρίες «τριβής» σε κάποιους από τους αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει…

Μια καλή ιδέα θα ήταν όπως, η διοργάνωση να μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μια μέρα! Λόγω τυχόν «φορτωμένου» προγράμματος.

Ως εξής: Οι τρεις συμμετέχουσες ομάδες να αγωνισθούν μεταξύ τους σε τρεις αγώνες, ανά ζεύγος, με την εκάστοτε αναμέτρηση να διαρκεί 20 λεπτά (5 λεπτά παράτασης, αν χρειαστεί).

Αν και εφόσον είναι εφικτό, κατά τη διάρκεια των δυο διαλειμμάτων, να γίνουν κάποιες μικρές εκδηλώσεις (πχ, ομιλίες, τιμητικές εκδηλώσεις).

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*