«Μια φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι»

Μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο καταξιωμένος προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αποχαιρέτησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Αναλυτικά:

«Μία φορά Μακάμπι, για πάντα Μακάμπι!

Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω αυτόν τον θρυλικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που προπόνησα τις τέσσερις τελευταίες σεζόν για τη συνεργασία τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους ανθρώπους στα γραφεία της Μακάμπι για την εξαιρετική εργασιακή σχέση που είχαμε. Έκανα μόνο φίλους στη Μακάμπι.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά από τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την αγάπη που μου έδειξαν. Αυτές οι στιγμές θα έχουν για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Δυστυχώς δεν αγωνιζόμασταν καλά τελευταία, παρόλο που προσπαθήσαμε να σηκώσουμε την ομάδα ψηλά σε μία δύσκολη κατάσταση. Φεύγω από την ομάδα που αγαπώ, γνωρίζοντας ότι έχω δουλέψει αυτές τις τέσσερις τελευταίες σεζόν έχοντας αναδείξει τη “νοοτροπία της Μακάμπι” και το μαχητικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τον σύλλογο. Δουλεύοντας με πολύ σεβασμό, περηφάνια, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.

Καλή τύχη σε όλους στη Μακάμπι για τη συνέχεια.

Ζήτω η Μακάμπι!

Γιάννης»

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*