Μούσα: «Να παλέψουμε για τίτλους…»

Δηλώσεις του πρώην άσου του Ολυμπιακού Πειραιώς, Ζείντ Μούσα, δημοσίευσε πριν από λίγο το Τμήμα Επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Στην απόκτηση του Ζείντ Μουόσα προχώρησε πριν από λίγες μέρες η ομάδα μας, με το νεαρό διεθνή άσο, να εντάσσεται στην Ανόρθωση, υπό μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η κίνηση αυτή, από την ομάδα μας, αποτελεί συνάμα και μιαν απόδειξη ότι οι στόχοι που θα έχει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Ανόρθωση, θα είναι ψηλότεροι σε σχέση με αυτούς της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τη στιγμή που πέρσι, η ομάδα μας είχε… κολυμπήσει σε «αχαρτογράφητα νερά», όπως είχε αναφέρει σε ανάρτηση του, ο διευθυντής της ομάδας μας κ. Σάκης Πασσάς.
Μέλος της ομάδας μας αποτελεί λοιπόν ο Ζείντ Μουόσα και το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, τον καλωσορίζει με το δικό του τρόπο, δηλαδή με μιαν συνέντευξη που μας παραχώρησε και σε αυτήν, αναφέρεται στο λόγο που επέλεξε να έλθει στην Ανόρθωση, καθώς και για τις πρώτες του εντυπώσεις, για τους στόχους της νέας του ομάδας και για την προοπτική του Ολυμπιακού Πειραιώς.

-Ζείντ, καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης. Το πρώτο πράγμα που θα θέλαμε να μας πεις, τι ήταν αυτό που σε έπεισε να συνεχίσεις στην ομάδα μας την καριέρα σου;

«Ήθελα να αγωνισθώ σε μιαν ομάδα με στόχους. Να παλέψει για την κατάκτηση κάποιου τίτλου και για την Ανόρθωση, αυτό είναι ένα κίνητρο, καθώς η νέα μου ομάδα θέλει να φθάσει στην πρώτη κατάκτηση τίτλου στην ιστορία της και ήλθα, για να τη βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια.
Για μένα, θα είναι μια προσωπική επιτυχία, αν με τη δική μου βοήθεια, καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την παρουσία σου στην Ανόρθωση;

«Από την πρώτη στιγμή, θα έλεγα ότι συνάντησα ένα πολύ καλό κλίμα. Στην Ανόρθωση γίνεται μια επαγγελματική δουλειά, από όλους τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτήν την ομάδα. Ο νέος μου προπονητής κ. Βασίλης Χρυσαλάς, μαζί με τους βοηθούς του, με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, μαζί με τη διοίκηση».

-Θα ήθελες να μας πεις, τι ήταν αυτό που σε έπεισε για να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ανόρθωση;

«Οι διοικούντες της Ανόρθωσης, με προσέγγισαν με ειλικρίνεια, δείχνοντας μου από την πρώτη στιγμή, πόσο πραγματικά με ήθελαν να ανήκω στην ομάδα τους κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που με έπεισε χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε για πολλά πράγματα και έτσι, πείστηκα για να αποτελέσω και εγώ, μέλος της οικογένειας της Ανόρθωσης».

-Θα ήθελες να μας πεις και κάποια λόγια, σχετικά με τους στόχους της Ανόρθωσης κατά τη νέα χρονιά και τι να περιμένει η Ανόρθωση από εσένα;

«Πιστεύω ότι με βάση τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, την τεχνική ηγεσία, αλλά και το έμψυχο δυναμικό, με το οποίο θα παρουσιαστεί η Ανόρθωση στο ερχόμενο πρωτάθλημα, θα είναι σε θέση να ξεπεράσει το ταβάνι που έχει θέσει ως στόχο!
Έχω τη γνώμη ότι, έχουν γίνει πολύ σωστές κινήσεις, πάνω στο έμψυχο δυναμικό, άρα πιστεύω ότι η Ανόρθωση της επόμενης χρονιάς, θα είναι σε θέση να ξεπεράσει ακόμα και τους στόχους που έχει θέσει».

-Ζείντ, τι να περιμένει από εσένα η Ανόρθωση;

«Η Ανόρθωση, να περιμένει από εμένα, ότι σε κάθε παιχνίδι, αλλά και σε κάθε προπόνηση, θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να τη βοηθήσω να γίνεται όλο και καλύτερη σαν ομάδα, γιατί με αυτόν τον τρόπο, καλύτερος θα γίνομαι και εγώ».

-Τέλος, θα θέλαμε να μας πεις και κάποια λόγια για σένα και την προοπτική του Ολυμπιακού Πειραιώς:

«Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με πιστεύει, είναι κάτι που σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Άλλωστε, το ότι με παραχώρησε ως δανεικό, αυτό τα λέει όλα και πλέον, ο δικός μου στόχος, είναι να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, πιο έτοιμος.

Εκτός από κίνητρο, είναι και χαρά μου να προσπαθήσω για να επιστρέψω πιο έτοιμος στον Ολυμπιακό, πολύ απλά γιατί, είναι ένα όνειρο για τον κάθε αθλητή, να αγωνίζεται σε μιαν από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως είναι ο Ολυμπιακός»!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*