Μπήκε σε «black list» στο όνομα της μαμάς!

Το όνομα του Αντουάν Ράιτ σίγουρα δε σας λέει πολλά. Και δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε, με δεδομένο πως μιλάμε για έναν πάλαι ποτέ γυρολόγο του NBA με μέσο όρο καριέρας 5.4 πόντους που αγωνίζεται στην Κίνα.

Όμως ο άλλοτε γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς βρέθηκε πρόσφατα στο προσκήνιο λόγω μιας πολύ ενδιαφέρουσας ιστορίας που έδωσε στο φως της δημοσιότητας.

Απολαύστε: «Υπήρξε ένα πρόβλημα στην αρχή της χρονιάς με τον βοηθό προπονητή της ομάδας, Μάριο Έλι, και τη μαμά μου. Ύστερα από έναν αγώνα του ζήτησε να φωτογραφηθούνε μαζί κι εκείνος αρνήθηκε. Έτσι την επόμενη μέρα πήγα και του ζήτησα το λόγο. Του είπα ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε και πως κανείς από εμάς τους υπόλοιπους δε θα αντιδρούσε έτσι σε αντίστοιχο σενάριο με τη δική του μαμά. Επιπλέον τόνισα πως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε χημεία ως ομάδα».

Θέλετε να μάθετε και τη συνέχεια; Ιδού: «Την επόμενη μέρα ήρθαν άτομα από τη διοίκηση των Κινγκς και μου είπαν πως η συνεργασία μας δεν μπορεί να ευδοκιμήσει, οπότε χώρισαν οι δρόμοι μας». Και είναι να αναρωτιέται μετά κανείς: τι είναι πιο τραγελαφικό; Το ότι ένας μέτριος παίκτης σαν τον Ράιτ πιστεύει πως αυτή η διαφωνία ήταν ο λόγος που αποχώρησε από το NBA ή το ότι μπήκε στη μαύρη λίστα όλων των ομάδων εξαιτίας της… μαμάς του;

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*