Μπαρτζώκας: «Ήμασταν soft στην άμυνα»

Ο Ολυμπιακός έκανε τραγικό παιχνίδι στο Βερολίνο, χάνοντας πεντακάθαρα από την Άλμπα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έψαξε για δικαιολογίες στη διάσκεψη Τύπου, καθώς παραδέχτηκε πως η ομάδα του εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων σε αυτό το σημαντικό εκτός έδρας ματς.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την Άλμπα, έπαιξε πραγματικά καλά. Έπαιξε με αυτοπεποίθηση και είχε κίνητρο απέναντί μας. Κάναμε πολύ, πολύ κακό παιχνίδι στην άμυνα και όχι μόνο στο β’ μέρος, αλλά και στο πρώτο. Ήμασταν εντελώς έξω από το πλάνο μας για μία ομάδα που έχει ψηλούς δημιουργούς και γκαρντ που κινούνται άψογα μακριά από την μπάλα. Ήμασταν soft στην άμυνα και βιαστικοί στην επίθεση, δεν είχαμε υπομονή», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει.

«Όταν σταματήσαμε και αρχίσαμε να εκτελούμε μετά από μία πάσα ή ακόμη και χωρίς πάσα, μας τιμώρησαν στον αιφνιδιασμό. Αν είχαμε ρεκόρ 11-1 και εκτός έδρας, θα ήμασταν πρωταθλητές στο NBA. Η EuroLeague είναι δύσκολη, είδατε πως έπαιξε η Άλμπα, κέρδισε πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι για το ρεκόρ μας, αλλά έχουμε άλλα πέντε ματς για να προκριθούμε στα playoffs που θα είναι μία επιτυχία για εμάς. Απόψε κάναμε κακή εμφάνιση. Δεν μπορώ να ξεχωρίζω τους αγώνες εντός και εκτός έδρας».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*