Μπαρτζώκας: «Φοβερά επιδραστικός στο παιχνίδι μας ο Φαλ»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου και λίγο πριν την αναχώρηση για τη Γερμανία, ο προπονητής των Πειραιωτών προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις.

«Πάνω κάτω θα πρέπει να κάνουμε ότι και στον πρώτο γύρο. Είχαμε κάνει μια καλή εμφάνιση. Είχαμε παίξει με ένταση και είχαμε στοχεύσει εκεί που έπρεπε βάσει του πλάνου μας. Αυτή τη στιγμή είναι διαφορετική η κατάσταση με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς πώς είναι η Μπάγερν. Έχει ένα μήνα να παίξει αγώνα EuroLeague. Χθες έπαιξε ένα ματς για το εγχώριο πρωτάθλημα, όμως, μπαίνουν και βγαίνουν παίκτες με βάση τους τραυματισμούς. Εννοώ πως κάποιοι επιστρέφουν από τραυματισμό, όπως ο Χίλιαρντ, ο Τσίπσερ, ενώ ο Γιάραμαζ δεν έχει παίξει εδώ και δύο εβδομάδες. Γενικά δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα αντιμετωπίσουμε. Πάντως, έχει βαθύ ρόστερ και είναι μια ομοιογενείς και καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την απουσία των διεθνών παικτών με την Εθνική ομάδα και αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ναι επηρεάζει. Είναι διαφορετική η κατάσταση των παικτών που έπαιξαν ακόμα δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, σε σχέση με τους άλλους που έκαναν μόνο προπόνηση. Είναι διαφορετικά τα ρεπό που πήραν. Γενικά είναι μια κατάσταση που δεν μπορούμε να την σχολιάσουμε. Είναι ένα δεδομένο και πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό».

Για την επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ, σχολίασε: «Στον ομαδικό αθλητισμό είναι συγκεκριμένα πράγματα. Όσο πιο σταθερά είναι τα πρόσωπα, τόσο μεγαλύτερες επιτυχίες κάνεις. Δεν είναι εύκολο να φτιάχνεις διαφορετική ομάδα κάθε χρόνο. Κάτω από αυτά το πρίσμα, ο Μουσταφά είναι ένας παίκτης που έδειξε το επίπεδό του, μας βοήθησε πάρα πολύ. Αν δείτε και τους αριθμούς του, όταν παίζει είναι φοβερά επιδραστικός στο παιχνίδι μας. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσε».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*