Μπασκετικός πολιτισμός στη Λεμεσό!

H κριτική άποψη σίγουρα κάνει καλό έτσι ώστε να βελτιωθεί η καλαθόσφαιρα μας, ωστόσο αυτό που έπραξε η ομάδα της ΕΝΠ, οφείλουμε να το αναδείξουμε και να το χειροκροτήσουμε, αφού βγάζει προς τα έξω τα καλώς έχοντα στην καλαθόσφαιρα αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα, προάγοντας πολιτισμό, που τόσο έλειψε και λείπει από τον αθλητισμό του σήμερα!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν «θάνατος σου η ζωή μου» ή αλλιώς μπασκετικά, «do or die» , πέραν των εκατόν φίλοι της ομάδα του Παραλιμνίου ταξίδεψαν στη Λεμεσό για να στηρίξουν την ομάδα τους. Έτυχαν της καλύτερης φιλοξενίας και αντιμετώπισης από τους ανθρώπους του Απόλλωνα, και παρά την ήττα οι καλαθοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν από το φίλαθλοι κοινό σε μια στιγμή που σίγουρα είναι από τα highlight της τρέχουσας περιόδου.  

Άλλωστε η επίσημη ανακοίνωση της ΈΝΠ στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook τα λέει όλα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε έναν αγώνα που έσπαγε καρδιές η ομάδα μας έχασε τις βολές (9 στον αριθμό) στο τέλος και μοιραία και τον αγώνα από τον Απόλλωνα με 75-69. Συνεχίζουμε την προσπάθεια!!

Ευχαριστούμε τους 100 και πλέον πιστούς φίλους της ΕΝΩΣΑΡΑΣ μας που την ακολούθησαν στη Λεμεσό στηρίζοντας την. Συνυπήρξαν αρμονικά με τους οπαδούς του Απόλλωνα δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*