Να γιατί το «D», προσπαθεί να γράψει ραψωδία για τον Άνθρωπο!

Στο τέλος του κειμένου θα παρατεθούν και κάποιες σημαντικές υποσημειώσεις! Όπως έχω κατ` επανάληψη αναφέρει, προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα κλικς, εδώ και για πάνω από μιαν δεκαετία και αυτό που έψαχνα, είναι ένα μέρος όπου θα μπορώ να αναδείξω την πνευματική διάσταση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας, κάτι που δυστυχώς, έχει εκλείψει ολοκληρωτικά…

Διότι η καλαθόσφαιρα, ως ένα κομμάτι της κοινωνίας (σε άλλα μέρη, σημαντικότερο και σε άλλα, λιγότερο σημαντικότερο), η διάσταση της δεν αρχίζει και τελειώνει από και σε μιαν απλή περιγραφή παιχνιδιών, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και τα συναφή…

Η χθεσινή εκδήλωση λοιπόν που έγινε στη Λάρνακα, ήταν η μόλις πρώτη και από άλλες που θα ακολουθήσουν (Πρώτα Ο Θεός) και που όσοι την είδαν από κοντά, πανεύκολα έπιασαν το νόημα, ότι ναι μεν, το «D», ήταν ο εμπνευστής, ο δημιουργός, αλλά συνάμα ήταν και ο υπηρέτης της όλης εκδήλωσης και που σε καμιάν περίπτωση, δεν ήταν αυτός που στάθηκε στην πρώτη γραμμή για να «πουλήσει μούρη»!

Στην πρώτη γραμμή, στάθηκε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Αυτός ήταν ο στόχος μας και τον πετύχαμε στο 100%!

Μέσα από τη χθεσινή εκδήλωση, δόθηκε η απάντηση γιατί η καλαθόσφαιρα, είναι και κοινωνία!

Ότι η καλαθόσφαιρα, μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία!

Ότι αυτή η ιστοσελίδα, στοχεύει να προβάλει την κοινωνία και όχι να προβάλλεται αυτή, μέσα από την κοινωνία!

Επαναλαμβάνεται: Πρώτα Ο Θεός και θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις…

Υποσημειώσεις:

  1. Δημόσια παράκληση προς όλους τους συναδέλφους της ομάδας του «D»: Αυτό το κείμενο πρέπει να φυλαχθεί, γιατί η ευχή μας, είναι να μας αντιγράψουν και άλλοι.
  2. Χαρήκαμε για αυτούς που ήλθαν και τους ευχαριστούμε δημόσια! Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν όσοι έπρεπε να έδιναν το παρών!
  3. Ακόμα, δεν έχουμε κάνει τίποτα για τον Άνθρωπο!  

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*