Να ποιο ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Ανόρθωσης, πριν την αναστολή…

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό το Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας και σίγουρα, η μεγάλη του ατραξιόν, ήταν η επανεμφάνιση της Ανόρθωσης σε αυτήν, για πρώτη φορά, μετά από 44 χρόνια απουσίας, από την 1η κατηγορία, αλλά και 41 χρόνια από τις καλαθοσφαιρικές επάλξεις γενικά!

Τη στιγμή λοιπόν, που η καθαυτό επάνοδος της «κυρίας», στην καλαθοσφαιρική ζωή του τόπου μας, σημειώθηκε επίσημα στις 21 Οκτωβρίου του 2019, συμμετέχοντας στη Β2` και τη μέρα εκείνη, αντιμετώπισε στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», τον ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς (κερδίζοντας με 84-47), πιο κάτω, θα θυμηθούμε και το τελευταίο της παιχνίδι, πριν την αναστολή του καλαθοσφαιρικού τμήματος, λόγω βέβαια των αρκετών προβλημάτων, που δημιουργήθηκαν ελέω της Τουρκικής εισβολής…

Ήταν, ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 1977-1978.

Στο παιχνίδι εκείνο, η «κυρία», είχε παραταχθεί με πολλούς νεαρούς παίκτες και ο Αχιλλέας, έφθασε εύκολα στη νίκη, κερδίζοντας με 103-55.

Προπονητής της ομάδας, κατά τη χρονιά εκείνη (και βέβαια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι για το οποίο αναφερόμαστε), ήταν ο Κώστας Διονυσόπουλος.

Στην παραπάνω φωτογραφία, κάποιοι παίκτες της ομάδας εκείνης, είναι οι ακόλουθοι: 7 Πατσιας, 6 Πρασκελης, 10 Καραολής, 9 Κάρουλας, 11 Καραφυλίδης, 12 Σπύρου.

Τα προβλήματα, ανάγκασαν λοιπόν την τότε διοίκηση της Ανόρθωσης να οδηγηθεί στη δυσάρεστη απόφαση, για αναστολή λειτουργίας της καλαθοσφαιρικής ομάδας, η οποία ωστόσο, με την επάνοδο της, εκθειάζεται για τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*