Οι γυναίκες ήταν η αιτία που Μάικλ Τζόρνταν εξελίχθηκε σε G.O.A.T.

Λένε ότι μια γυναίκα και μόνο είναι ικανή να απογειώσει έναν άντρα και στην περίπτωση του Μάικλ Τζόρνταν, όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο, το «ωραίο φύλο» ήταν η κινητήρια δύναμη που τον οδήγησε στο να γίνει «Air» αρχικά και G.O.A.T. εν τέλει! Ναι!

Ο Τζόρνταν δεν έπαιξε μπάσκετ γιατί σε μικρή ηλικία ξεχώριζε ή για λόγους εκγύμνασης του κορμιού του ή εν πάση περιπτώσει επειδή… έτσι του ήρθε! Οι γυναίκες ήταν η αιτία που ο άλλοτε σούπερ σταρ των Μπουλς και των Ουίζαρντς εξελίχθηκε στον καλύτερο καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών και πιο συγκεκριμένα η ανασφάλειά του ότι θα μείνει στο ράφι!

Όταν ήταν μαθητής λυκείου, τον Τζόρνταν διακατείχε μια έντονη ανασφάλεια και ανησυχία για τις σχέσεις του με το ασθενές φύλο. Ο ίδιος μάλιστα εκμυστηρεύτηκε κάποτε ότι διάλεξε τον αθλητισμό και εν τέλει το μπάσκετ ώστε να προσελκύσει πιο εύκολα γυναίκες! Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά σε ηλικία 15-16 ετών ο «Air» φοβόταν ότι καμία γυναίκα δεν πρόκειται να τον παντρευτεί όταν μεγαλώσει!

Τι έκανε λοιπόν για να αυξήσει τις πιθανότητες να γίνει ποθητός; Επέλεξε δύο μαθήματα, τα οποία δε συνηθίζονται σε άντρες: το ράψιμο και τη μαγειρική! Τζόρνταν είναι αυτός, ό,τι ήθελε έκανε!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*