Οι ευχές του προέδρου της ΚΟΚ κ. Ανδρέα Μουζουρίδη προς το «D»!

Εδώ και λίγα 24ωρα το «D», εμφανίστηκε στις οθόνες σας και τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνει, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Βασικός μας στόχος, η πνευματική ανάδειξη του αθλήματος και μαζί με εμένα, όλη η συντακτική ομάδα, είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, τον καλύτερο μας εαυτό!

Ευχές, σαν αυτές που μας έστειλε ο πρόεδρος της ΚΟΚ κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, αυτονόητα ενισχύουν την πεποίθηση, αλλά και το αίσθημα ευθύνης μας!

Παραθέτουμε την ευχή που μας έστειλε ο πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής μας αρχής, μαζί με τις δημόσιες ευχαριστίες μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπουμε ακόμα μία καλαθοσφαιρική ιστοσελίδα να ξεκινάει την προσπάθεια της, η οποία έχει δημιουργηθεί από ένα δημοσιογράφο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο αγαπημένο μας άθλημα τα τελευταία 32 χρόνια, τον Μάριο Πολυδώρου.

Είμαι σίγουρος πως η ιστοσελίδα Dunks.com.cy θα παράξει πολύτιμο έργο τα επόμενα χρόνια, και θα βοηθήσει στην αύξηση της προβολής της Κυπριακής καλαθοσφαίρισης μέσω διαδικτύου.

Ως ΚΟΚ χαιρετίζουμε την δημιουργία ακόμα μίας καθαρά καλαθοσφαιρικής ιστοσελίδας και ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια να δούμε ακόμα περισσότερο μπασκετικό ενημερωτικό υλικό σε διάφορες μορφές, γραπτό ή οπτικοακουστικό, να δημιουργείται και να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*