Ολοκλήρωση 14ης αγωνιστικής: Μεγάλη κερδισμένη η Ομόνοια

Έστω και αν η εντός έδρας νίκη, πάνω στην προτελευταία ΕΘΑ, ήταν ζόρικη, εν τούτοις η ουσία για τους πράσινους, είναι ότι σκαρφάλωσαν πλέον μόνοι στο 4ο σκαλοπάτι, μετά την ήττα της Ένωσης στη Λεμεσό, από την ΑΕΛ.

Μεγάλη κερδισμένη λοιπόν, η ομάδα των πρασίνων, καθώς η Ένωση έχασε και άλλο έδαφος, μιας και η ΑΕΛ τη νίκησε με 81-75. Η δε Ομόνοια, νίκησε την ΕΘΑ στον Άγιο Δομέτιο με 66-64.

Με νίκη όμως προχώρησε και ο Απόλλωνας, ο οποίος πλησιάζει στα ψηλά. Στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι που έγινε στη Λεμεσό, οι γαλάζιοι νίκησαν τον Αχιλλέα με 68-60.

Ομόνοια – ΕΘΑ 66-64

Αν και ζορίστηκε απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της ΕΘΑ (που πάλεψε για μια δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας νίκη, παρότι αγωνίζεται πλέον με δυο ξένους), εν τούτοις η Ομόνοια κατάφερε να πάρει μιαν ακόμα νίκη και πλέον, να βρίσκεται μόνη στην 4η θέση!

Η εντυπωσιακή πορεία για τους πράσινους συνεχίζεται λοιπόν και το ερώτημα είναι πλέον, μέχρι που θα φθάσει.

Πάντως, όπως έχουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, δηλαδή το τι γίνεται από την 4η θέση και κάτω, οι πιθανότητες να τερματίσουν εκεί κατά την 1η φάση οι πράσινοι, μόνο απίθανο δεν είναι!

Απόλλων – Αχιλλέας 68-60

Ένα καλό 10λεπτο, το τρίτο, ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα, στο να φθάσει στην εντός έδρας νίκη, με αντίπαλο τον Αχιλλέα.

Ωστόσο, η αξία της νίκης για τους γαλάζιους έχει να κάνει με την μείωση της απόστασης από την 5η και την 6η θέση, αν και βέβαια κρατήθηκαν και οι πιθανότητες για ψηλότερα…

Αυτή ήταν η ουσία για τον Απόλλωνα, τη στιγμή που ο Αχιλλέας παρέμεινε στη 10η θέση και θα πρέπει να παλέψει πολύ στη συνέχεια για να βελτιώσει τη θέση του στον πίνακα…

ΑΕΛ – ΕΝΠ 81-75

Σημαντική επιτυχία για την ΑΕΛ, η οποία σε ένα παιχνίδι όπου είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, νίκησε στο «Ν. Σολομωνίδης», την Ένωση με 81-75.

Έτσι, οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν… βλέψεις για πιο ψηλά στη βαθμολογία, μιας και χθες, έχασε η Ανόρθωση και η διαφορά της ΑΕΛ από την 6η θέση, είναι πλέον στο -1.

Την ίδια στιγμή η Ένωση, μετά και από αυτό το στραβοπάτημα, έμεινε στο -1 από την 4η θέση, όπου πλέον βρίσκεται μόνη η Ομόνοια…

*Ολοκληρωμένη εικόνα για την 14η αγωνιστική, μπορείτε να δείτε στο review που θα αναρτήσουμε προσεχώς.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*