Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3Χ3 στη Λάρνακα!

Η Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα κατακλύστηκε από τους λάτρεις της καλαθοσφαίρισης 3Χ3, το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου, όπου μπάσκετ, μουσική, και φυσικά, χαρούμενα πρόσωπα, συνέθεσαν το πνεύμα του OPAP Larnaca 3×3 2022. Η μαζική προσέλευση του κοινού καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης αποδεικνύει την αγάπη της πόλης για το άθλημα της καλαθόσφαιρας, ωθώντας όλους ανεξαιρέτους τους αθλητές για το καλύτερο αποτέλεσμα.  

Οι διοργανωτές των τουρνουά OPAP Cyprus 3×3 σίγουρα νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφαση τους να επιστρέψει η διοργάνωση του OPAP Larnaca 3×3 στη πόλη του Ζήνωνα μετά από 6 χρόνια, έχοντας την πλήρη στήριξη του Δήμου Λάρνακας.  

Οι μεγάλοι νικητές του OPAP Larnaca 3×3 2022 είναι οι ακόλουθοι:

OPAP Men

Νικητές: Rising Stars

Φιναλίστ: Swish

Tixee Women

Νικητές: Rubeks

Φιναλίστ: ACKA

Scaffolding Solutions U16

Νικητές: Swooshes

Φιναλίστ: Etha

Ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ανδρέας Βύρας στάθηκε στη σημαντικότητα της διοργάνωσης για την πόλη της Λάρνακας τονίζοντας:

«Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, μια γιορτή της καλαθόσφαιρας και χαιρόμαστε να βλέπουμε τέτοιες εκδηλώσεις στη πόλη μας. Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε, πως η Λάρνακα έχει παράδοση και αγάπη στο άθλημα της καλαθόσφαιρας».

O Δήμαρχος συμπλήρωσε λέγοντας «Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις παίχτριες και όλους τους παίχτες, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μπράβο σε όλες τις ομάδες! Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συντελεστές και διοργανωτές και να τονίσω ότι ως Δήμος Λάρνακας ενθαρρύνουμε και στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις».

Ο κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του αθλήματος 3Χ3 στη Λάρνακα:

«Είμαστε χαρούμενοι που το 3Χ3 πλέον είναι σε κάθε πόλη, επιβεβαιώνοντας την αρχική μας επιλογή για αυτή την συνεργασία».

Συμπληρώνοντας, την σημαντικότητα των συνεργιών που έχουν ως γνώμονα την εξέλιξη του αθλήματος, πάντα με την στήριξη των τοπικών φορέων και της ίδιας της κοινότητας.

«Είμαστε βέβαιοι ότι το OPAP Larnaca 3×3 θα μεγαλώσει και συγχαίρουμε τον Δήμαρχο και την Δημοτική Ομάδα που στήριξαν ποικιλοτρόπως την διοργάνωση αυτή, μας γεμίσει αισιοδοξία αυτή η συνεργασία». 

Εκ μέρους των διοργανωτών ο κ. Ευριπίδης Μάνουλλος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές όπου μέσα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και σεβασμού ανάδειξαν τις αξίες και την λαμπρότητα του αθλητικού ιδεώδες», ενώ συμπλήρωσε ότι, «Το πλέον πιο αναπτυγμένο Urban Sport φωνάζει παρών στη μικρή μας πατρίδα, και είμαστε βέβαιοι ότι θα το αναγάγει σε ένα σημαντικό κομμάτι του Κυπριακού αθλητισμού αλλά και της κοινωνίας μας ευρύτερα».

Φωτογραφίες από τις διοργανώσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ των διοργανωτών, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Λάρνακας αντανακλάται από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που στήριξε έμπρακτα το OPAP Larnaca 3×3, όπως επίσης και στους λειτουργούς του Δήμου Λάρνακας για την σημαντική συμβολή τους για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η διοργάνωση.  

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό μας ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης, την εταιρεία Scaffolding Solutions, την εταιρεία Tixee και την εταιρεία FOODY. Τον ασημένιο χορηγό Prime Insurance, τους Χάλκινους χορηγούς Herbalife, MyMall Limassol, DIMCO, SoEasy Stores, Harris Kyriakkides LLC και τους υποστηρικτές St. George & Blue Cross Hospital και Search the Nest. 

Ο επόμενος σταθμός των διοργανώσεων OPAP Cyprus 3×3 2022, στις 5 – 7 Αυγούστου, στη κεντρική πλατεία του Πρωταρά! Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.cyprus3x3.com.cy . Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο FacebookInstagram & YouTube

Ραντεβού στις 5 – 7 Αυγούστου στο OPAP Protaras 3×3 2022!!!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*