Ομόνοια: Μπορεί να αλλάξει όλη την ιστορία

Όταν μιλάει κανείς για Ομόνοια, αναπόφευκτα η σκέψη πάει στο μεγάλο κόσμο της.

Διότι, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το μεγάλο λαϊκό έρεισμα που εμπνέει το «τριφύλλι»!

Βέβαια, η Ομόνοια σαν αθλητικό σωματείο έχει μεγαλουργήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά στην καλαθόσφαιρα, οι διακρίσεις της, δεν φθάνουν μέχρι την κατάκτηση κάποιου τροπαίου…

Αν εξαιρέσει λοιπόν κανείς, τις διακρίσεις, περί τα τέλη της 10ετίας του `90 και της αρχής, της επόμενης, δεν θα βρει κάτι άλλο εντυπωσιακό από πλευράς καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας!

Αν όμως, οι πράσινοι δούνε με περισσότερη θέρμη το άθλημα της καλαθόσφαιρας και με γνώμονα τη δυναμική που προσφέρει στο σωματείο ο κόσμος της ομάδας, γιατί να μην μπορεί να αλλάξει ολάκερο το ρουν της ιστορίας της Ομόνοιας;

Αλλά δεν θα είναι και το μόνο… ιστορικό ρουν που θα αλλάξει, αλλά και του αθλήματος γενικά!

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι, αν και εφόσον η Ομόνοια αναπτύξει μιαν καλαθοσφαιρική δυναμική, δεδομένα κάποια άλλα σωματεία του ιστορικού της διαμετρήματος, δεν θα… ανεχθούν να την δουν να τους ξεπερνά!

Άρα θα συμπαρασυρθούν και αυτά, σε μιαν προσπάθεια να βελτιώσουν το δικό τους στάτους και επομένως, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι εφόσον η Ομόνοια αναπτύξει μιαν καλαθοσφαιρική δυναμική, αυτό θα αποβεί προς την άνοδο της ανταγωνιστικής και ποιοτικής στάθμης του αθλήματος. Πέραν του ότι, θα έρχεται και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*