Ούτε αποκλειστικά αλλά ούτε και τηλεφωνήματα!

Όταν αποφασίσαμε πριν μερικούς μήνες μια ομάδα ρομαντικών της πορτοκαλί «θεάς», να δημιουργήσουμε την συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχαμε βάλει κάποιους στόχους.

Πρώτος και πιο σημαντικός να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς με την σειρά μας, να βγει η καλαθόσφαιρα από τα τάρταρα που «ζούσε» για αρκετά χρόνια!    

Είδαμε την προσπάθεια, που γίνεται και είπαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με κύριο γνώμονα το καλό αυτού του όμορφου αθλήματος, που όλοι όσοι ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα το έχουμε από μικρά παιδιά μέσα στην ψυχή και την καρδιά μας.

Μέσα από την ειδησιογραφία, την κριτική άποψη, τα ρετρό αφιερώματα, την προβολή του αναπτυξιακού, του ερασιτεχνικού, των Εθνικών ομάδων, αλλά και του 3Χ3, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε, να φέρουμε και πάλι την καλαθόσφαιρα στην  θέση που της αρμόζει!

Η ειδησιογραφία είναι κομμάτι της δημοσιογραφίας και εμείς το πράττουμε χωρίς να διεκδικούμε δάφνες και άλλα τέτοια! Το πράττουμε γιατί έτσι μάθαμε σαν αθλητικοί συντάκτες.

Όταν πριν μερικούς μήνες ο κάλος συνάδελφος έβγαλε την είδηση στο DUNKS, ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει στο στόχαστρο τον «Πίξι» (βλέπετε γνωρίζουμε και τα υποκοριστικά κάποιων προσωπικοτήτων που ζήσαμε στην εφηβεία) και όταν δόθηκε συνέχεια με ένα εξαιρετικό ρετρό αφιέρωμα από άλλο ένα καλό συνάδελφο της ιστοσελίδα μας, για τον Σλοβένο προπονητή, δεχθήκαμε τηλεφώνημα και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο να μας διαψεύσουν την είδηση , «πουλώντας» μας και αλαζονία από πάνω!  

Το σωστό που είχατε να κάνετε ήταν να βγάλετε ανακοίνωση ακολουθώντας τους άγραφους νόμους της δημοσιογραφίας και να μας διαψεύσετε! Έλα όμως που η είδηση ήταν σωστή και προσπαθήσατε με ύφος χιλίων καρδινάλιων να μας πουλήσετε και τσαμπουκά σαν και ζούμε σε καθεστώτα όπου η ελευθερία του λόγου φυλακίζεται!

Εμείς ούτε τοποθετήσαμε την λέξη αποκλειστικό ούτε τέτοια όρεξη είχαμε. Εμείς κάναμε έρευνα, διασταυρώσαμε πήγες και βγάλαμε μια είδηση που στο τέλος ήταν πέρα για πέρα σωστή!

Άρα βάλτε το καλά στο μυαλό και πάρτε το χαμπάρι-που λέει και ένα σύνθημα-το DUNKS, ούτε φιμώνεται, ούτε ανάγκη από αποκλειστικά, έχει αλλά κυρίως από τηλεφωνήματα που θα του υποδεικνύουν τι θα γράφει!

Είμαστε όμως ανοικτοί στον σωστό διάλογο  από κοντά για το καλό της καλαθόσφαιρας όμορφα, μάγκικα, παντελονάτα και σταράτα!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*