Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών με το ανεπανάληπτο ρεκόρ!

Είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές, που έχουν περάσει από τα γήπεδα μας και όχι μόνο στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και σε αυτόν της προπονητικής.

Βέβαια, το όνομα του Μάριου Θρασυβουλίδη, είχε συνδεθεί άρρηκτα με την ΑΕΛ, για την οποία άλλωστε, δεν έκρυψε και ποτέ την αγάπη του!

Ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος πάντα βρισκόταν στην υπηρεσία της «βασίλισσας», τις πλείστες φορές ως βοηθός προπονητής και που αρκετές φορές, ήταν αυτός που αναλάμβανε και το γενικό πρόσταγμα στον πάγκο…

Για το Μάριο Θρασυβουλίδη, όσα και να πει κανείς θα είναι λίγα…

Αλλά υπάρχει και ένα δικό του ρεκόρ, που δεν ξέρουμε αν και ποτέ, θα μπορούσε να… ισοφαρισθεί στο μέλλον, γιατί απλά, δεν μπορεί να… πάει πιο πέρα και να «πέσει»!

Ιδού το ρεκόρ!

Προχωράμε λοιπόν στη θύμηση του ρεκόρ αυτού:

Αγωνιστική περίοδος 1999-2000.

Η ΑΕΛ μετά από μιαν κάκιστη πρώτη φάση, τερματίζει στη 10η θέση, σε πρωτάθλημα 12 ομάδων.

Στην προκριματική φάση για τα προημιτελικά, αποκλείει τον Αχιλλέα Αγρού (θέσεις 7 & 10), με μειονέκτημα έδρας και με σκορ νικών 3-2 (αρχίζοντας από το 1-1, σκορ νικών στην κανονική περίοδο).

Στην προημιτελική φάση, αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον ΠΑΟ Λεμεσού για τις θέσεις 2 & 7 και με τις δυο ομάδες, να αρχίζουν από το 2-0 υπέρ των πρασίνων.

Στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», το σκορ, έγινε 3-0…

Όμως, με τον Μάριο Θρασυβουλίδη στο πηδάλιο, η ΑΕΛ φθάνει σε 4 στη σειρά νίκες, κάνοντας μιαν απίστευτη, αλλά και απόλυτη ανατροπή, από το 0-3, να φθάνει στο 4-3 και να προκρίνεται στα ημιτελικά (όπου έχασε από τον Απόλλωνα).

*Κάποια στιγμή, θα αναφερθούμε με περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το μοναδικό ρεκόρ.

Φωτογραφία

Ιδού και ένα παλιό απόκομμα από το ρεκόρ εκείνο:

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*