Ο Αταμάν τα… έβαλε με τη διοίκηση της Εφές για την ψήφο της στην Ευρωλίγκα!

Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας που δεν διστάζει να πει αυτό που νιώθει, βάλλοντας εναντίον της ίδιας της διοίκησης της ομάδας του για τη στάση που κράτησε στην ψηφοφορία της Ευρωλίγκα μετά την αποβολή των ρωσικών ομάδων.

«Η απόφαση που πάρθηκε για τη βαθμολογία φέρνει σε μειονεκτική θέση έξι ομάδες μαζί και τη Φενέρμπαχτσε. Σαν άνθρωπος του αθλητισμού θέλω να πω πως διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία και πως το αποτέλεσμα δίνει μειονέκτημα στην Φενέρμπαχτσε. Στον αθλητισμό είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα δικαιώματα της ομάδας που αντιπροσωπεύουμε καθώς σκοπός είναι να κερδίζουμε στο παρκέ», είπε αρχικά ο προπονητής της Εφές Αναντολού.

Ακολούθως, ο έμπειρος κόουτς επεσήμανε: «Σε κάθε ομάδα που βρίσκομαι, είτε είναι στην Τουρκία είτε αλλού, πάντα προσπαθώ να κουβαλώ την φήμη του τουρκικού λαού και να την έχω ψηλά. Πάντα δείχνω την τουρκική μου ταυτότητα στις ομάδες που έχω προπονήσει στην Ευρώπη. Έχοντας κατακτήσει σημαντικούς τίτλους με ομάδες της Τουρκίας, ένιωσα την ανάγκη να σηκώσω ψηλά την τουρκική σημαία από υπερηφάνεια. Πάντα ήμουν εκείνος που έκανε την περισσότερη φασαρία σε περιπτώσεις που οι τουρκικές ομάδες αδικούνταν. Δεν διστάζω να ασκήσω κριτική όταν χρειάζεται.

Πάλι, θέλω να πω πως επιθυμία μου είναι να βρεθούν και οι δύο τουρκικές ομάδες στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας βάσει την αγώνων που έδωσαν εντός παρκέ, όπως τους αξίζει. Επιπλέον θέλω να πω πως εύχομαι ο πόνος που νιώθει ο Ουκρανικός λαός που υποφέρει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Τους σέβομαι απόλυτα».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*