Ο Βασίλης Χρυσαλάς φέτος θα είναι πιο έμπειρος

Στην ομάδα του, την Ανόρθωση δεν το είχαν σκεφτεί και πολύ! Κατάφεραν να συνδυάσουν κάποια πράγματα μαζί και αυτός ήταν ο λόγος, που δεν σκέφτηκαν κάτι άλλο, εκτός από το να κρατούσαν στο πηδάλιο της τεχνικής τους ηγεσίας το νεαρό Βασίλη Χρυσαλά, όταν η ομάδα της Αμμοχώστου επανήλθε στην κατηγορία των μεγάλων.

Ήταν ο άνθρωπος που την ανέλαβε στη Β2`, την ανέβασε στη Β1` και από εκεί, στους μεγάλους, γιατί διαχειρίστηκε μια χαρά, όλα τα εφόδια που του πρόσφερε η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Αυτό ήταν το ένα. Το άλλο, είναι ότι γεμάτος από όρεξη για δουλειά, αυτό για τους ιθύνοντες της «κυρίας», δίχως άλλο, θα σήμαινε ότι θα έχουν έναν προπονητή που θα είναι… «101% εκεί»!

Έτσι, του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο, εκ του οποίου, τον πρώτο χρόνο τον έχει «σπαταλήσει», διόλου όμως άδικα, υπό την έννοια ότι ο στόχος εισόδου στα πλέι-οφ, επιτεύχθηκε.

Πλέον στην Ανόρθωση, περιμένουν έναν πιο έμπειρο (κατά ένα χρόνο) Βασίλη Χρυσαλά, για να τους οδηγήσει σε έναν ακόμα ψηλότερο στόχο, κάτι που αυτονόητα, περιμένει και ο Χρυσαλάς από το… Βασίλη!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*