Ο Δημήτρης Γρίβας και το… 13άρι του!

Το 13, ήταν ο αριθμός που φόραγε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του σαν παίκτης, αλλά, τόσα ήταν και τα χρόνια που διήρκησε αυτή!

Δε χωράει αμφιβολία, ότι ο Δημήτρης Γρίβας (για αυτόν, ο λόγος), αποτελεί μια σπουδαία μορφή για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα και παρότι σαν παίκτης, δεν ήταν αυτό που λέμε «ψηλών τόνων», εν τούτοις ήταν μια καριέρα ουσιώδης, σε σημείο που επί μονίμου βάσεως, να αποτελεί μιαν αξιόπιστη επιλογή για την ομάδα του!

Όταν βέβαια, γίνεται λόγος για την ομάδα του Δημήτρη, αυτή, δεν θα μπορούσε να ήταν (και να είναι) άλλη, πλην του Απόλλωνα, τον οποίο υπηρέτησε από διάφορα πόστα, μεταξύ αυτών και του προπονητή (κυρίως αυτό)!

Σημειώνεται ότι αγωνίστηκε και για έναν χρόνο στην ΑΕΚ Καθολικής, ήταν είχε επιστρέψει στην Κύπρο από τις σπουδές του.

Όσο δε, για το πρώτο του παιχνίδι;

3 Φεβρουαρίου του 1975, σε μιαν αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην Ανόρθωση, ενώ το τελευταίο του, ήταν ο χαμένος τελικός Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Κεραυνό, όπου οι ερυθροκίτρινοι κέρδισαν με σκορ 81-78.

Όμως όλα αυτά, δεν αποτέλεσαν τις καλύτερες στιγμές στην καλαθοσφαιρική του πορεία (που δεν τη λες και μικρή).

Οι καλύτερες στιγμές του, ήταν δυο και μεταφράζονται στα ονόματα των γιων του, Κωνσταντίνου και Φοίβου!

Ο πρώτος συνεχίζει να αγωνίζεται, ενώ ο δεύτερος, αν και αποχώρησε πρόωρα από την ενεργό δράση, αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα τα πνευματικά φόντα, για να εξελιχθεί σε έναν σπουδαίο παράγοντα!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*