Ο… δύσκολος «Ττίμης», η παρέμβαση του «Πετράν» και η πολύτιμη φωτογραφία! (Pic)

Ασφαλώς και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, θα έχουν αντιληφθεί από τις πρώτες μέρες που την είδαν στις οθόνες τους, ότι σε κάποια κείμενα Κυπριακής καλαθοσφαιρικής ιστορίας, υπάρχει φωτογραφική επένδυση από κάποιες συγκεκριμένες παλιές φωτογραφίες, γενικού περιεχομένου (που βέβαια, παραπέμπουν στην ιστορία)!

Όντας βέβαιη η ομάδα μας, ότι υπάρχει κατανόηση επί τούτου, διότι δεν είναι και το ευκολότερο να βρεθεί μια συγκεκριμένη παλιά φωτογραφία από μιαν (συγκεκριμένη) παλιά ιστορία, τις προάλλες και με αφορμή ένα αφιέρωμα στον Δημήτρη Τηλεμάχου, ο εκλεκτότατος συνάδελφος, ο «Γκάλης της καλαθοσφαιρικής αθλητικής δημοσιογραφίας», Πέτρος Χ`Χριστοδούλου, προέβη σε μιαν καλοπροαίρετη παρέμβαση, σχετικά με τη φωτογραφία του αφιερώματος εκείνου.

Εδώ, να προβούμε και σε μιαν υποσημείωση, αναφέροντας ότι ο Δημήτρης Τηλεμάχου, μας αποδείχθηκε… δύσκολος στο να του βρίσκαμε παλιό φωτογραφικό υλικό!

Ωστόσο, ο Πέτρος, μας έστειλε μιαν άλλην και που πραγματικά, είναι πολύτιμη και την αναρτάμε ολόκληρη στο κάτω μέρος του κειμένου.

Σε αυτήν, διακρίνονται αρκετοί θρυλικοί άσοι του παρελθόντος και πρόκειται για τους ακόλουθους: Δημήτρης Τηλεμάχου (8), Εμίλ Ιόνοφ (13), Μιχάλης Δημητρίου (5/μαύρο), Μάριος Κούτζιης (αγνώριστος με… μουστάκι) και στο βάθος, ο Μιχάλης Τσαγγαρίδης (5/λευκό) και πρόκειται για παιχνίδι, ανάμεσα στην ΠΑΕΕΚ και στην ΕΝΑΔ.

Ολόκληρη η φωτογραφία:

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*