Ο «κακός δαίμονας», του Απόλλωνα και ο… πρωτάρης!

Απόλλωνας, εναντίον Ομόνοιας στο ένα από τα σημερινά παιχνίδια για την 20η αγωνιστική και με την ευκαιρία αυτή, να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του 1ου γύρου, οι πράσινοι είχαν κερδίσει στην αναμέτρηση που είχε γίνει στον Άγιο Δομέτιο.

Όμως δεν ήταν και η… πρώτη φορά, που οι πράσινοι είχαν κερδίσει τους γαλάζιους, γιατί στο παρελθόν, ήταν αρκετές οι φορές που τους έκαναν… ζημιές και… όχι μόνο στη Λευκωσία!

Σήμερα, θα γυρίσουμε το χρόνο, 20 χρόνια ακριβώς πίσω, για να θυμηθούμε ένα παιχνίδι που έγινε στη Λευκωσία, όπου η Ομόνοια νίκησε τον Απόλλωνα με 83-68.

Προπονητής στους γαλάζιους, ο «Ολλανδός», Γιάννης Ιωαννίδης και στην Ομόνοια, ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, για τον οποίο, το πλέον αξιοσημείωτο, ήταν το εξής:

Ήταν το πρώτο του παιχνίδι, ως πρώτος προπονητής, σε μιαν μεγάλη καριέρα που ακόμα συνεχίζεται και στο εξωτερικό (ενώ ως γνωστόν, δούλεψε και στον Απόλλωνα)!

Επομένως, ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι πάντα σημαδιακό για τον επιτυχημένο Κύπριο προπονητή, έστω και αν αυτόν τον καιρό, μεγαλουργεί στην Ουγγαρία.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*