Ο Κόνιαρης ήρθε για να βάλει την ΑΕΚ σε… τάξη

Τη στιγμή που ο Νίκος Παππάς αρχίζει να βρίσκει το δρόμο του, στην ΑΕΚ προχώρησαν σε μια κίνηση ιδιαίτερης σημασίας στα γκαρντ, με την έλευση του Αντώνη Κόνιαρη. Ενός παίκτη με εξαιρετικά στοιχεία, που έρχεται να δώσει πράγματα που έλειπαν στον Στέφανο Δέδα

Ο 24χρονος παίκτης προέρχεται από πολύ σοβαρό τραυματισμό, καθώς τον περασμένο Μάρτιο υπέστη ρήξη χιαστού αγωνιζόμενος για λογαριασμό του Ιωνικού Νικαίας, όπου τον είχε παραχωρήσει δανεικό ο Ολυμπιακός. Πλέον, αφού δούλεψε σκληρά μετά την αποθεραπεία του έρχεται στην Ένωση για να αποδείξει πως μπορεί να διακριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Τι αναμένεται να προσφέρει; Σίγουρα εξαιρετική άμυνα και ενέργεια στο παρκέ, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων (αν όχι Ευρωπαίων) παικτών στη πίεση πάνω στη μπάλα. Έχει δύναμη και γρήγορα πόδια για να βγάλει τα… άντερα στα περιφερειακά ατού των αντιπάλων ομάδων. Δημιουργικά είναι άκρως αποτελεσματικός και αναμένεται να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του, τη στιγμή που στην επίθεση είναι πολλές φορές «σφιγμένος», διστάζοντας να σουτάρει, όμως μπορεί να απειλήσει από μακρινή απόσταση.  

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*