Ο κόουτς Βασιλόπουλος

Τέλος σε μια ιδιαίτερη καριέρα, γεμάτη λαμπρές σελίδες, αλλά και ασύλληπτες ατυχίες, έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το μπάσκετ. 

Ο Μίλαν Τόμιτς που τον είχε παίκτη όταν ήταν ασίσταντ κόουτς στον Ολυμπιακό, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να γυρίσει για τα καλά σελίδα, παραμένοντας το χώρο που τόσο αγαπάει. Απλά, θα χρειαστεί να μετακομίσει από το παρκέ στον πάγκο, όντας το νέο μέλος του τεχνικού τιμ των Πριγκίπων της Δυτικής Όχθης.  

Ο Πυργιώτης παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής αποτελεί πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τους νεότερους. Κατάφερε να γίνει διεθνής κατακτώντας το Ευρωμπάσκετ και τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρότι άρχισε το μπάσκετ σε σχετικά μεγάλη ηλικία και με ελλείψεις στην τεχνική του. Ωστόσο, με απαράμιλλο πάθος και σκληρή δουλειά κατάφερε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό όπου διέπρεψε πριν υπάρχει το μπαράζ τραυματισμών του. Παρότι χρειάστηκε να μείνει εκτός για σχεδόν μια τριετία, εξέπληξε τους πάντες, επιστρέφοντας σε υψηλό επίπεδο και έδειξε την κλάση του στην Κηφισιά, τον Κόροιβο, τον Άρη, την ΑΕΚ και το Περιστέρι, όπου και «κρέμασε» χορτασμένος και δικαιωμένος τη φανέλα του

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*