Ο Λούκας, αυθεντικός ήλθε, αυθεντικός παρέμεινε και συνεχίζει!

Ο Λούκας Αντωνίου μπορεί να είχε αργήσει να μαθαίνει το άθλημα της καλαθόσφαιρας, καθώς τις πρώτες του επαφές με την πορτοκαλί μπάλα, τις είχε κάνει στην ηλικία των 16!

Τότε, ήταν λοιπόν που και ο ίδιος, διαπίστωσε ότι είχε αρκετό ταλέντο, ούτως ώστε να καταφέρει να σταδιοδρομήσει και να φθάσει, πραγματικά, πολύ ψηλά!

Σε σημείο που να κερδίσει μια μόνιμη θέση, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και τότε που ο Κεραυνός, τον είχε αποκτήσει από τον Απόλλωνα, μνημειώδης έμεινε η χαρά που είχε νιώσει ο τότε πρόεδρος των ερυθροκίτρινων, Λυκούργος Κυπριανού, όταν του… παρέδιδε τη φανέλα με το 11, κατά το ίδιο καλοκαίρι, που παρέδιδε στον Χρίστο Στυλιανίδη, τη φανέλα με το 4!

Τι ήταν όμως αυτό, που έκανε το Λούκα Αντωνίου να ξεχωρίσει στο αγωνιστικό κομμάτι;

Επειδή όλα είναι θέμα εγκεφάλου, ο Λούκας, μπήκε σε αυτόν το χώρο, αυθεντικός και επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει, αυθεντικός, παρέμεινε και παραμένει!

Μετά που έκλεισε ο κύκλος του στον Κεραυνό, επέστρεψε στη Λεμεσό, για λογαριασμό του Απόλλωνα (αν και είχε ενδιαφερθεί για να τον αποκτούσε και η ΑΕΛ), όπου και τερμάτισε την καριέρα του.

Την αγωνιστική! Διότι όταν είχε κληθεί να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των γαλάζιων, τα κατάφερε μια χαρά και με το παραπάνω!

Ο Λούκας Αντωνίου, παραμένει ένα απλό παιδί και δικαιότατα, πέρα για πέρα, έχει κερδίσει μια θέση στο πάνθεο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*