Ο μοναδικός που συνδύαζε λίγο από τον τσαμπουκά, την «τσογλανιά» και το θεόσταλτο ταλέντο του! (video)

Κατά καιρούς άκουσα  πολλούς να αποκαλούνται ως διάδοχοι του Μότσαρτ! Αυτό είναι από μόνο του ιεροσυλία μια μπασκετική ιεροσυλία προς το πρόσωπο του μοναδικού Ντράζεν. Γιατί Ντράζεν ήταν ένας και η Ευρώπη δεν θα ξαναβγάλει άλλο όπως αυτόν! Άλλωστε ο κάθε καλαθοσφαιριστής κουβαλά τη δική του προσωπικότητα και το δικό του στυλ και αυτο που κουβαλούσε ο αείμνηστος ήταν μοναδικό!

Ο μοναδικός όμως που συνδύαζε λίγο από τον τσαμπουκά την «τσογλανιά» και το  θεόσταλτο ταλέντο του μετα απο πολλή και εμπεριστατωμένη μπασκετική έρευνα δεν ήταν άλλος από τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς!

Είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες όλων των εποχών. Φαρμακερό σουτ, σπάνιες επιθετικές αρετές, ηγετική προσωπικότητα, ένας αθλητής γεννημένος νικητής και από τα βασικά στελέχη της πάλαι ποτέ ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και μετέπειτα της Σερβίας.

Παρτιζάνε Βίρτους Μπολόνια  Μαϊάμι Χιτ και λίγο οι Ντάλας Μάβερικς υποκληθηκαν στο ταλέντο του Πρέντραγκ τον όποιο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς (τότε παίκτης) τον ανακάλυψε σε ηλικία 16 ετών, όταν αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Μπόσνα Σαράγεβο της Βοσνίας!!!

Απολαύστε ελεύθερα τον Σέρβο μπασκετικό «τσόγλανο», τι έκανε μέσα στα πάρκε!!! 

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*