Ο Σλάβα Μεντβεντένκο πούλησε τα δαχτυλίδια που κατέκτησε στο ΝΒΑ για να ενισχύσει την Ουκρανία

Ο Σλάβα Μεντβεντένκο πούλησε τα δαχτυλίδια που κατέκτησε με τους Λέικερς το 2001 και το 2002, ώστε να ενισχύσει την πατρίδα του.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε και ο 43χρονος σήμερα Ουκρανός παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ έλαβε 253.534 δολάρια, χρήματα που θα προσφέρει στη χώρα του για την αναστύλωση αθλητικών εγκαταστάσεων που καταστράφηκαν στη χώρα του από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

«Οι Ρώσοι κατέστρεψαν πάνω από 100 σχολεία. Η χώρα μου χρειάζεται πολλά χρήματα για να χτίσει ξανά τα σχολεία αυτά και οι αθλητικές εγκαταστάσεις που καταστράφηκαν θα είναι τελευταίες σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Όμως έρχεται χειμώνας και τα παιδιά θα πρέπει να μπορούν να αθλούνται σε εσωτερικούς χώρους.

Ήμουν σε ένα από τα ψηλότερα κτίρια του Κιέβου και έβλεπα τις ρουκέτες να πέφτουν. Τότε το αποφάσισα. Τι ανάγκη έχω εγώ τα δαχτυλίδια, να κάθονται στο χρηματοκιβώτιό μου. Σκέφτηκα ότι μπορεί κι εγώ να σκοτωθώ, οπότε είναι καλύτερο να τα πουλήσω για να βοηθήσει την πατρίδα μου και τα παιδιά μας» εξήγησε ο Μεντβεντένκο.

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*