Ο Σόλωνας Αγγελή στο μονοπάτι της εξέλιξης

Ο Ίκαρος Καλλιθές αγωνίστηκε με απουσίες βασικών παικτών στη φροντ λάιν του απέναντι στον Τελεθριακό για το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Ελλάδας, όμως ο Σόλωνας Αγγελή αποδείχτηκε αντάξιος των προσδοκιών του Βαγγέλη Βλάχου.

Ο ταλαντούχος Κύπριος φόργουορντ, παρά τα μόλις 19 του χρόνια, ήταν για 5η φορά φέτος διψήφιος στο σκοράρισμα εν μέσω σκληρών μονομαχιών, σταματώντας αυτή τη φορά στους 12 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής κι έδειξε την ποιότητα, αλλά και το καλώς εννοούμενο μπασκετικό θράσος που τον διακρίνει.

Ο νεαρός παίκτης έχει ύψος 2.06μ, ξεχωρίζει για την πλαστικότητα στις κινήσεις του και το αξιόλογο μακρινό του σουτ. Δεν διστάζει να πάρει την ευθύνη, παίζει με πάθος και παρά το μεγάλο του μέγεθος, λόγω της εξαιρετικής του τεχνικής παίζει κυρίως στη θέση «4», ενώ αρκετές φορές κατεβαίνει και στο «3».

Ο Αγγελή άφησε από μικρός το σπίτι του στην Κύπρο και κυνυγάει το όνειρό του στο απαιτητικό ελληνικό μπάσκετ, όπου έγινε γνωστός αρχικά μέσα από την παρουσία του στο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Προμηθέα, κι έχει όλες τις προδιαγραφές και τα προσόντα που απαιτούνται για να φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και να καταφέρει να διακριθεί.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*