Ο Τόνις «αγγίζει» το Ουγγρικό τρόπαιο!!! (Pics)

«Έσπασε» την έδρα της Φάλκο και η Κορμέντ του Αντώνη Κωνσταντινίδη, απέχει πλέον όσο ένα ακόμα νικηφόρο παιχνίδι, από την κατάκτηση του Τίτλου στην Ουγγαρία!

Νέο «θαύμα»… τέλεσε λοιπόν πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, καθώς μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, νίκησε μέσα στην έδρα της Φάλκο με 81-78 και πλέον, όχι μόνο προηγείται στο σκορ των νικών με 2-1, αλλά θα έχει και τον 4ο τελικό, στη δική της έδρα!

Όντας προερχόμενη από δυο συνεχείς νίκες και τη ψυχολογία θα έχει με το μέρος της, στον 4ο τελικό, όπως βέβαια και την έδρα και η ευχή, όλης της καλαθοσφαιρικής Κύπρου, είναι να σηκώσει το Τρόπαιο ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, τιμώντας για μιαν ακόμα φορά την καλαθόσφαιρα μας, στο εξωτερικό!

Να αναφέρουμε και λίγα λόγια για το παιχνίδι, στο οποίο η Φάλκο, είχε ένα σταθερό προβάδισμα στη μεγαλύτερη του διάρκεια, ενώ στο 37`, προηγήθηκε με 75-67.

Όμως, με δυνατή άμυνα, ψυχραιμία και ευστοχία στην επίθεση, η Κορμέντ, προσπέρασε με 77-76 στο 39`05“ και με δυο βολές του Στόουκς, προηγήθηκε με 79-76 (39`40“) και μετά, η Φάλκο μείωσε σε 79-78, για να πάρει τη νίκη η Κορμέντ με 81-78!

Φωτογραφίες:

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*