Ο χρόνος κύλησε αλλά απορρίφθηκε η ένσταση της Τουρκίας!

Έξαλλη είναι η τουρκική αποστολή από τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη διοργανώτρια Γεωργία για το EuroBasket 2022, καταθέτοντας ένσταση για τον… χαμένο χρόνο των 22 δευτερολέπτων στην τέταρτη περίοδο και όχι μόνο. Παρότι όντως κύλησε παραπάνω χρόνος, η ένσταση της Τουρκίας απορρίφθηκε από τη FIBA!

Αναλυτικά το επίσημο ανακοινωθέν:

Μετά από την λήξη της αναμέτρησης με αντίπαλο την Γεωργία, η τουρκική ομοσπονδία κατέθεσε ένσταση για λάθος στο χρονόμετρο και την απώλεια 22” (το ρολόι κύλησε για 22 δευτερόλεπτα όσο το ματς είχε διακοπεί). Αφού εξετάστηκε όλο το υλικό και οι αποδείξεις που κατατέθηκαν ο δικαστής αποφάσισε ότι:

Ενώ όντως υπήρξε λάθος στον χρόνο κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, η τουρκική ομοσπονδία απέτυχε να στηρίξει την ένστασή της πως εάν δεν υπήρχε πρόβλημα με τον χρόνο, το αποτέλεσμα του αγώνα θα ήταν διαφορετικό. Ως συνέπεια αυτού και δεδομένου του αποτελέσματος η ένσταση απορρίφθηκε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες και από τις δύο ομοσπονδίες για όσα έγιναν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια στα οποία ενεπλάκησαν παίκτες και μέλη και των δύο ομάδων, συνεχίζεται η έρευνα. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί η FIBA θα αποφασίσει για τυχόν τιμωρίες

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*