Πίσω από την «πρόκληση» κρύβεται ίσως η ιστορική αλήθεια!

Πριν λίγες μέρες ο Μάϊκλ Τζόρνταν έγινε 59 ετών και φαίνεται πως, παρότι τα χρόνια περνούν, η ανταγωνιστικότητά του μένει ίδια.

Ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια πριν να τιμηθεί αυτός και οι υπόλοιποι καλύτεροι 74 παίκτες του NBA, ανάμεσά τους κι ο Γιάννης, άνοιξε κουβέντα με τους Τζέισον Κιντ, και Ντουέιν Γουέιντ.

Είδε τότε με την άκρη του ματιού του τον Μάτζικ Τζόνσον σε άλλο «πηγαδάκι» μαζί με τον Γκάρι Πέιτον.

Δεν έχασε την ευκαιρία και έδειξε τον μεγάλο του αντίπαλο λέγοντας: «Αυτός εκεί είναι ένα γέρικο σκυλί. Δεν κάνουμε πλάκα. Έλα να παίξουμε μονό εδώ και τώρα».

Τι κι αν πλησιάζει τα εξήντα, η «φλόγα» μέσα του είναι άσβεστη και θέλει ακόμα να αποδεικνύει πως είναι ο καλύτερος.

Και όμως ο G.O.A.T κατά την ταπεινή άποψη του γράφοντα μέσα από μια δόση χιούμορ έστειλε και το δικό του μήνυμα και μάλιστα την μέρα της βράβευσης των κορυφαίων 75 όλων των εποχών!

Το μήνυμα δεν είναι άλλο από την αναγνώριση προς το πρόσωπο του Μάτζικ ότι αυτός είναι μετά απ’ εκείνον ότι καλύτερο είδαν τα μάτια μας στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και όχι μόνο.

Ο κορυφαίος αθλητής προκάλεσε σε μονομαχία το κορυφαίο μπασκετικό ταλέντο! Ίσως αυτή τελικά να είναι η ιστορική αλήθεια αφού ο Μαϊκλ αντιμετωπίζοντας σχεδόν του πάντες γνωρίζει σίγουρα ποιος ήταν  ΜΕΓΑΛΟΣ κυριολεκτικά αντίπαλος του!  

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*