Πανίκος Κωνσταντίνου: Όταν το μουστάκι έγινε… Ευρωπαϊκό, αλλά και… Τροπαιοφόρο!

Ο Πανίκος Κωνσταντίνου, είναι μετά τον Πάρι Παπαέλληνα, ο παλιότερος πρόεδρος των ομάδων που αγωνίζονται στην 1η κατηγορία!

Ένας πολύ ενεργός παράγοντας που βέβαια έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την ΕΘΑ και που βέβαια, είναι με διαφορά ο πιο επιτυχημένος της πρόεδρος, σε όλη της την ιστορία και το γιατί, αν και είναι απλό, θα το εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Ο Πανίκος Κωνσταντίνου, υπηρετεί ως παράγοντας την αγαπημένη του ΕΘΑ, από τα μέσα της 10ετίας του `90 και με την πάροδο του χρόνου, ανελίχθηκε, μέχρι που έφθασε στην ανώτερη θέση, που φυσικά και δεν είναι άλλη, πλην του προεδρικού θώκου.

Είναι δεδομένο, ότι αν ρωτήσει κανείς τον ίδιο, για τις τόσες και τόσες στιγμές που έχει ζήσει με την ΕΘΑ, θα ξεχάσει αρκετές!

Υπάρχουν όμως και κάποιες που και για τον ίδιο, θα μείνουν αξέχαστες, όπως βέβαια και για όσους τις είχαν ζήσει μαζί του…

Στιγμές, που… αποτίναξαν από την ΕΘΑ, τον ορισμό της μικρομεσαίας ομάδας, για τον οποίο, κάθε που τον έβλεπε… «έτρωγε τα μουστάκια του»!

Στιγμές σαν την πρόκριση μέσα στη Γερμανία, επί της Άρτλαντ Ντράγκονς! Ποιος θα το πίστευε ότι η ΕΘΑ, θα απέκλειε την ομάδα που μόλις ένα χρόνο πριν, είχε τερματίσει στην 3η θέση του Γερμανικού Πρωταθλήματος!

Στιγμές, σαν τη νίκη μέσα στην κατεχόμενη Αδριανούπολη πάνω στην Ολίν!

Στιγμές, σαν τις κατακτήσεις των πρώτων Τίτλων στην ιστορία της ΕΘΑ! 2011, 2012, Πρωταθλήτρια, 2011, 2013 και 2015, Κυπελλούχος και 2011, 2018 κάτοχος του Σούπερ-καπ.

Αυτός είναι βέβαια και ο λόγος, που ο Πανίκος Κωνσταντίνου, είναι ο πιο επιτυχημένος (με διαφορά) πρόεδρος στην ιστορία της ΕΘΑ.

Επειδή, το… διαχρονικό παρατσούκλι του Πανίκου Κωνσταντίνου, είναι «το μουστάκι», αν και έχει χρόνια που το ξύρισε, εν τούτοις αυτό το μουστάκι, έγινε και… Ευρωπαϊκό και συνάμα, Τροπαιοφόρο!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*