Πανελλήνιο Τουρνουά 3×3 με Μιχάλη Κακιούζη στην Άρτα!

Mε πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά 3×3 στην Άρτα, το οποίο διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Αίας Άρτας, τον Δήμο Αρταίων και την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) υπό την έγκριση της FIBA.

Στην πλατεία Σκουφά μπροστά από τον εμβληματικό Βυζαντινό Ιερό Ναό της Παρηγορήτισσας στήθηκε ένα γήπεδο μπάσκετ για όλους τους αθλητές και φίλους του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, για μια γιορτή παρέα με την πορτοκαλί «θεά». Πρεσβευτής του τουρνουά ήταν ο Μιχάλης Κακιούζης, πρώην Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005, Φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 και νυν προπονητής του Κεραυνού Στροβόλου (πρωταθλητής φέτος), ο οποίος όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα πλήθη.

Για τις ανάγκες του τουρνουά και λόγω των καιρικών συνθηκών χρησιμοποιήθηκαν τρία γήπεδα μπάσκετ συνολικά, με το κύριο event να πραγματοποιείται στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Σκουφά, με υποδομές και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Η διοργάνωση προσέφερε τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αγωνιστούν και διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα, όπως χαρακτηρίζεται το 3Χ3. Στο τουρνουά συμμετείχαν 24 ομάδες όλων των ηλικιών κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

«Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Ιούλιος στην Άρτα, αφού διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Τουρνουά 3Χ3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Για όλους τους αθλητές και φίλους του μπάσκετ, μικρούς και μεγάλους, σε μια γιορτή παρέα με την πορτοκαλί μπάλα, στην πλατεία Σκουφά, με φόντο τον Βυζαντινό Ναό της Παρηγορήτισσας.

Στην διοργάνωση που είχαν ετοιμάσει ο Αθλητικός Σύλλογος “Αίας Άρτας”, η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει ενεργά και ο Δήμος μας.

Πολλά μπράβο στις ομάδες που διακρίθηκαν, σε όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές και φυσικά στον πρεσβευτή του τουρνουά, τον ηπειρώτη, πρώην αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, Μιχάλη Κακιούζη.

Και του χρόνου να το ξανακάνουμε, με περισσότερες συμμετοχές» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*