Παπαθανασιου:«Με τα παιδιά της Κερύνειας, θα έχει θετικό πρόσημο»

Ο Κώστας Παπαθανασίου δηλώθηκε επίσημα από την Γροθιά Κερύνειας, στο roster της, στις αρχές του φετινού Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Κώστας Παπαθανασίου είναι ένα eliteκαθαρόαιμο «τεσσάρι» που έπαιξε το 2004-05 στην Α2 Εθνικής με την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας όπου διετέλεσε τον ρόλο του αρχηγού. Αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες της Α2 Εθνικής όπως της Αγίας Παρασκευής και του Περάματος.  Στο Ερασιτεχνικό αγωνίστηκε μέχρι στιγμής μόνο με με την ομάδα της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) όπου και έσβησε τις ελπίδες του Πήγασου ThinkColourστον ημιτελικό «knockout»αγώνα του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Λευκωσίας το 2019.

Μαζί με την μπασκετική ιδιοφυΐα του αρχηγού και άσσου της ΕΑΚ, του Βόρυ Καραγιάννη, έσπρωξαν την ΕΑΚ στη Β’ κατηγορία του Ερασιτεχνικού, αφού μετά τον αποκλεισμό του Πήγασου στον ημιτελικό, έπαιξε η ΕΑΚ στο τελικό εναντίωντωνNicosiaWizards, όπου παρά τρίχα η ΕΑΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Κώστας Παπαθανασίου ήταν πρώτος scorerτης ΕΑΚ το 2019. Στο Χειμερινό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα του 2021, αν και συμμετείχε η ΕΑΚ, ο Κώστας Παπαθανασίου επέλεξε να μην κατέβη με καμία ομάδα.

Ο Κώστας Παπαθανασίου προπονείται ανεπίσημα με την ομάδα της Γροθιάς Κερύνειας από το καλοκαίρι του 2020, όταν τότε προπονητής της Γροθιάς ήταν ο Κώστας Εγγλέζος. Τον Γεννάρη του 2021, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακούστηκε ότι είχε δηλώσει ότι θα έπαιζε με την Γροθιά στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα του 2021 αλλά όταν αναβλήθηκε το πρωτάθλημα λόγο πανδημίας χάθηκαν τα ίχνη του.Στον αγώνα της περασμένης Τρίτης 28 του Ιούνη, μεταξύ της Γροθιάς Κερύνειας και τηςPropertyBox, όπου έπαιξε για πρώτη φορά ο Κώστας Παπαθανασίουμε τα «χρώματα» της Γροθιάς, παρατάχτηκε πλάι στον επίσης καινούργιο παίχτη της Γροθιάς, τον παλαίμαχο Κώστα Εγγλέζο.

Ο Παπαθανασιου μίλησε στο DUNKS λέγοντας: «Επειδή ήρθε στην αντίληψη μου ότι τελευταίος στριφογυρίζουν πολλά κουτσομπολιά για μένα όσον αφορά την συμμετοχή μου, η όχι, στο φετινό Ερασιτεχνικό, είπα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Μετά από σκέψη και προβληματισμό, το πήρα απόφαση στις αρχές του Μάη να κατεβώ να παίξω με την ομάδα της Γροθιάς Κερύνειας. Συγκεκριμένα, πήρα αυτή την απόφαση σε ένα event της Γροθιάς όπου τιμήθηκε ο Κώστας Εγγλέζος. Τον Κώστα τον ξέρω καλά, τον εκτιμώ σαν προπονητή και ιδιαίτερα σαν άνθρωπο, και όταν άκουσα ότι θα παίξει και σε 1-2 παιχνίδια, αυτό ήταν για μένα. Επιπλέον, θέλω να πιστεύω, ότι όταν γραφτεί κάποτε η ιστορία της Γροθιάς, η συμμετοχή μου, αυτή τη χρονική στιγμή, με τα παιδιά της Κερύνειας, θα έχει θετικό πρόσημο. Αυτά είχα να πω για την ώρα. Τα υπόλοιπα θα τα πω, όπως κάνω πάντα, στο γήπεδο. Άτε, τα λέμε.»

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*