Πατέρας και γιος, περιγράφουν στο «D» πως έζησαν τη μεταξύ τους «αντιπαράθεση»! (Pics)

Αυτό που είχε συμβεί πριν από λίγες μέρες, στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στον Απόλλωνα, μάλλον θα πρέπει να το ψάξει πολύ κανείς, για να βρει κάτι αντίστοιχο…

Ως γνωστόν, στο παιχνίδι εκείνο, τέθηκαν αντίπαλοι, οι Παναγιώτης Γιανναράς και Γιάννης Γιανναράς, δηλαδή, πατέρας και γιος!

Αυτό όμως, δεν ήταν… απολύτως τίποτα, σε σχέση με το (επίσης γνωστό) περιστατικό που έλαβε χώρα στο 38`41“ του ντέρμπι, με τη φάση, για την οποία ο Απόλλωνας… ακόμα διαμαρτύρεται!

Ο… πατέρας λοιπόν, μπήκε στο γήπεδο, διαμαρτυρόμενος για τη φάση, στην οποία πρωταγωνίστησε ο… γιος του, ως αντίπαλος!

Πως το έζησαν!

Αφήσαμε λοιπόν, να περάσουν λίγες μέρες, για να… καταλαγιάσουν τα πνεύματα, καλώντας, τόσο τον Παναγιώτη Γιανναρά, όσο και το γιο του, το Γιάννη, να μας περιγράψουν πως ένιωσαν εκείνη την ώρα!

Είναι σίγουρα κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον:

Παναγιώτης Γιανναράς:

«Ο Γιάννης, είναι ο γιος μου, αλλά  στο γήπεδο, οφείλουμε να είμαστε επαγγελματίες!

Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα μια μεγάλη αδικία, σε βάρος της ομάδας μου και λειτούργησα για να προστατεύσω το συμφέρον του συλλόγου, όπως το ίδιο θα έπραττα, αν πρωταγωνιστής στη φάση ήταν  οποιοσδήποτε άλλος παίκτης αντίπαλης ομάδας.

Πόσο μάλλον που ήταν ο γιος μου. Από αγάπη σεβασμό και εκτίμηση σε αυτόν και την καριέρα του αντιμετώπισα το περιστατικό ως όφειλα. Μετά το τέλος του είπα πως είμαι περήφανος για αυτόν και τον τρόπο που αγωνίστηκε.

Εννοείται ότι με το Γιάννη, είμασταν αντίπαλοι για όσο κράτησε το παιχνίδι και αν ξαναγίνει, είτε με τον Γιάννη είτε με τον μικρότερο μου γιο τον Χάρη να βρεθούμε αντίπαλοι, το ίδιο θα συμβεί»!

Γιάννης Γιανναράς:

«Ο ΑΠΟΕΛ, είναι η ομάδα όπου αγωνίζομαι και ο πατέρας μου, είναι ο προπονητής του Απόλλωνα.

Ο κάθε ένας, κοιτάζει το συμφέρον της δικής του ομάδας, της δικής του δουλειάς, άρα πρέπει να πράξει το καθήκον του.

Όπως ακριβώς έπραξα και εγώ εκείνη τη στιγμή, αλλά και ο πατέρας μου. Αλλά, στο παιχνίδι, είμαι ένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ και ο πατέρας μου, είναι ο προπονητής του Απόλλωνα»!      

Ποιος ξέρει;

Η ουσία είναι ότι ο… γιος «άνοιξε το σκορ» και ο πατέρας… επιφυλάσσεται!

Θα έχει ενδιαφέρον μια νέα επικείμενη τους κόντρα, ή –ποιος ξέρει- αν κάποια στιγμή στο μέλλον, ο Γιάννης, τεθεί υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτη!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*