Που θα αγωνίζεται του χρόνου ο Τόμας Μασσάμπα;

Ήλθε στην Κύπρο πριν από 12 χρόνια… Όχι και τόσο γνωστός σαν παίκτης και άλλωστε, πως να ξεχώριζε μιας και κατά την εποχή εκείνη, η κάθοδος των ξένων και των κοινοτικών παικτών, δεν είχε κανένα όριο…

Για τον Τόμας Μασσάμπα ο λόγος, που εν τέλει ξεχώρισε για την αγωνιστική του αξία, σε σημείο που να ήταν εκ των βασικών συντελεστών, για να έφθανε η ομάδα του η ΕΘΑ, στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της!

Ο Τόμας Μασσάμπα, είχε δυο θητείες στην Κύπρο, αλλά δεν πρόλαβε να… καταγράψει και την τρίτη και εξηγούμαστε.

Ο γεννημένος στο Κογκό, αλλά με διαβατήριο Σουηδίας, περιφερειακός άσος, αγωνίστηκε στην ΕΘΑ κατά τις αγωνιστικές περιόδους 2010-2011 και 2012 και 2014-2015, με ενδιάμεσους σταθμούς τις Βουλγαρία και Τσεχία, ενώ όταν ανέλαβε τα ηνία του Κεραυνού, ο προπονητής του στην ΕΘΑ, κατά τη 2η του θητεία, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, τον πήρε μαζί του στους ερυθροκίτρινους, αλλά εκεί δεν… κόλλησε η χημεία και έτσι, αποχώρησε νωρίς από τον Στρόβολο.

Ωστόσο, ο Τόμας Μασσάμπα, εξακολουθεί να αγωνίζεται και κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έπαιξε στην Τίνταστολ Ισλανδίας, αν και βρίσκεται στα 37 του. Για να δούμε λοιπόν, που θα αγωνίζεται του χρόνου, ο πραγματικά πολύ σπουδαίος αυτός παίκτης, που άφησε τη δική του εποχή στο Πρωτάθλημα μας!

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*