Πρωτάθλημα Γυναικών: Η «αντίστροφη μέτρηση» αρχίζει σήμερα!

Αναγέννηση, ΑΕΛ, Ανόρθωση και ΕΝΑΔ, είναι οι ομάδες που με τη σειρά αναφοράς, τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις, με την ολοκλήρωση των τριών γύρων του Πρωταθλήματος και είναι αυτές, που θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο!

Αυτό, από τη στιγμή που προκρίθηκαν στη φάση των πλέι-οφ, δηλαδή στην… αντίστροφη μέτρηση, διαδικασία μέσα από την οποία θα αναδειχθεί ο φετινός Πρωταθλητής!

Όσο για τα ζευγάρια που σχηματίστηκαν, η Αναγέννηση (που ήδη κατέκτησε τον Τίτλο της Κυπελλούχου) θα αντιμετωπίσει την ΕΝΑΔ, στο ζευγάρι των θέσεων 1 & 4, ενώ το περσινό ζευγάρι της τελικής φάσης, θα αναμετρηθεί στο δεύτερο ζευγάρι. ΑΕΛ εναντίον Ανόρθωσης, στο ζευγάρι των θέσεων 2 & 3.

Ζητούμενο πρόκρισης για τον τελικό, δυο νικηφόρα παιχνίδια (ενώ στον τελικό, η ανάδειξη του Πρωταθλητή, περνάει μέσα από τρεις νίκες) και σήμερα, η Αναγέννηση, υποδέχεται στο «Σπύρος Κυπριανού», την ΕΝΑΔ, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, δηλαδή στο «Ν. Σολομωνίδης».

Δυο από τις τέσσερις ομάδες, θα… ανοίξουν το σκορ μετά από τα σημερινά παιχνίδια και επομένως, οι άλλες δυο που θα χάσουν, δεν θα έχουν άλλην επιλογή, στους δεύτερους αγώνες των σειρών, από το να φθάσουν στο 1-1, για να ελπίζουν σε πρόκριση στον τελικό.

Η αναμέτρηση της Αναγέννησης με την ΕΝΑΔ, θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ στις 17:00, θα αρχίσει το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην Ανόρθωση.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*