Πως και γιατί ο Κεραυνός δεν… συμπλήρωσε καρέ από τον Άγιο Δομέτιο!

Χρίστος Στυλιανίδης, Γιώργος Αναστασιάδης, Ανδρέας Πηλαβάς…

Τι κοινό έχουν αυτοί οι τρεις παίκτες;

Είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους από την ΕΝΑΔ, ήταν οι (ίσως) σπουδαιότεροι Κύπριοι παίκτες που έχει αναδείξει στα τριάντα περίπου τελευταία χρόνια, η ομάδα του Αγίου Δομετίου και οι τρεις, συνέχισαν την καριέρα τους στον Κεραυνό (ενώ αργότερα, πάλι και οι τρεις) αγωνίστηκαν και στον ΑΠΟΕΛ!

Ένα άλλο, εντυπωσιακό κοινό και για τους τρεις, είναι και το γεγονός ότι κατά την ερυθροκίτρινη τους καριέρα, πήραν και το αρχηγικό χρίσμα στην ομάδα του Στροβόλου!

Ως εδώ… καλά για τους Στυλιανίδη, Αναστασιάδη, Πηλαβά (των οποίων τα ονόματα, αναφέρονται με τη χρονική σειρά, που μεταγράφηκαν από την ΕΝΑΔ στον Κεραυνό), αλλά παραλίγο να έπαιρνε την ίδια… διαδρομή και ένας ακόμα σπουδαίος παίκτης που είχε αναδειχθεί από την ομάδα του Αγίου Δομετίου.

Πρόκειται, για το Δολώρο Καπαρτή!

Όταν λοιπόν, στον Κεραυνό προπονητής ήταν ο Σάκης Λάϊος, ο εξ` Ελλάδος προπονητής, ήθελε πάρα πολύ να αποκτούσε η ομάδα του, τον Καπαρτή, μόνο όμως που ο ίδιος ο διεθνής άσος, είχε άλλα σχέδια για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, θα μετακόμιζε στις ΗΠΑ (όπως και έγινε τελικά) και όπως ήταν επόμενο, ήταν μια περίπτωση που εν τέλει, δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, που αν γινόταν, ο Κεραυνός, θα έκανε δικό του, έναν ικανό σκόρερ, αλλά και εξ` ίσου ικανό αμυντικό!  

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*