Ρούμπιο: «Δίνεις τα πάντα και σε ανταλλάσσουν χωρίς να σε ρωτήσουν»

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος μίλησε στην «La Vanguardia» για το πόσο ο τραυματισμός του θα επηρεάσει την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα της Ισπανίας, ενώ σχολίασε και τα σενάρια περί ανταλλαγής τους που κυκλοφορούν στα αμερικανικά Μέσα.  

Αναλυτικά:

«Μπορώ ήδη να πω ότι δεν θα συμμετάσχω στο EuroBasket το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα όμως θα επιστρέψω κάποια στιγμή στην Εθνική” ήταν η ουσία των δηλώσεων που έκανε για ένα θέμα που θεωρείται φλέγον στη “ρόχα” αφού μιλάμε για τον MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό και όσα ακολούθησαν πάντως, παραδέχθηκε πως “η απογοήτευσή μου κράτησε για μια μέρα. Ήμουν τραυματισμένος, τι να γίνει; Πρέπει να βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Μην ξεχνάμε πως όλοι υποφέρουμε από την πανδημία. 

Για τις φήμες περί ανταλλαγής του, είπε με νόημα: «Από εκεί και πέρα, απάντησε σε ερώτηση για τις (νέες) φήμες που εμπλέκουν το όνομά του σε σενάρια ανταλλαγής: “Έχει κι αυτό την πλάκα του. Χθες, για παράδειγμα, έστειλα μήνυμα στον ατζέντη μου, τον ρώτησα αν αυτές οι φήμες θα με αφήσουν ποτέ ήσυχο, τουλάχιστον τώρα που είμαι τραυματίας. Είναι βέβαια μέρος της δουλειάς. Νιώθεις άσχημα γιατί δίνεις τα πάντα για μια ομάδα και μετά βλέπεις, όπως συνέβη με το Φοίνιξ και τη Μινεσότα, ότι σε ανταλλάσσουν χωρίς καν να σε ενημερώσουν. Προσωπικά πάντως, το έχω συνηθίσει πλέον. Όποτε πλησιάζει ο Φεβρουάριος, αυτές οι φήμες εμφανίζονται».

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*