Σαν πρόβατα στη σφαγή…

Ο Dunker θλίβεται βλέποντας τον Παναθηναϊκό των έξι αστεριών να είναι πέραν από αδύναμος αγωνιστικά, εντελώς απροστάτευτος εξωαγωνιστικά.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί εδώ και πολύ καιρό από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ούτε καν η πιθανή αποβολή των ρωσικών ομάδων είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως του αξίζει να τον ΣΦΑΖΟΥΝ όπως στο παιχνίδι ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η φανέλα με τα έξι αστέρια έχει μια πλούσια ιστορία. Αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό. Την ομάδα τρέχουν δύο θρύλοι (Δημήτρης Διαμαντίδης – Φραγκίσκο Αλβέρτη), με τρομερή πορεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όμως η αλήθεια είναι πως επί της ουσίας οι “πράσινοι” είναι… γυμνοί. Η αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου για την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα. Στο… παρασκήνιο δεν υπάρχει καμία δύναμη, παρά μόνο ορισμένα υπολείμματα μιας λαμπρής πορείας του παρελθόντος. Το μέλλον είναι δυσοίωνο. Κι αυτό γιατί δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει το παρόν.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν υπάρχει σταθερότητα και αφού όλα είναι χαμένα έχουμε αναφέρει ξανά ότι θα έπρεπε να πάρουν ουσιαστικές ευκαιρίες ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο Νίκος Χουγκάζ και κάποιοι άλλοι ταλαντούχοι παίκτες. Γιατί δεν είναι έτοιμοι και δεν θα γίνουν αν δεν τους… προωθήσουν λιγο παραπάνω.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν δεν παρθούν δραστικές αποφάσεις και δεν μπουν βάσεις… άλλων εποχών, τότε ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει απροστάτευτος και θα γίνει έρμαιο των διαιτητών όπως στην αναμέτρηση με το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα που σίγουρα έχουν πολλή δύναμη από… πίσω του.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*