Σεμινάριο προπονητικής…

Το Σωματείο N.B.A bc σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου (ΣΠΚΚ), Συν-διοργανώνουν Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης με θέμα, “ TEACH HOW TO PLAY “. Το σεμινάριο ενδιαφέρει όλους όσους ασχολούνται με τις αναπτυξιακές ηλικίες 6-17 ετών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2022 στην Λευκωσία και ώρες διεξαγωγής 9.00 – 18.00, στην κλειστή αίθουσα του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο.

Το σεμινάριο, τελείται υπό την Αιγίδα της Cyprus Basketball Federation (ΚΟΚ), με την Στήριξη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου (ΣΔΚΚ) και με Χορηγούς: Επικοινωνίας cyprusbasket.net και Εκτύπωσης PLUS PRINT Limassol.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σύντομα κοντά σας.

*Το Dunks θα καλύψει και αυτό το γεγονός, θα σταθεί δίπλα και στην συγκεκριμένη προσπάθεια  αφού ο στόχος της ιστοσελίδας μας είναι μεταξύ άλλων να προωθεί όλα τις προσπάθειες που γίνονται για την αναβάθμιση της κυπριακής καλαθόσφαιρας! Θα σταθούμε δίπλα απο την προσπάθεια των προπονητών που δίνουν τη δική του μάχη για να επιστρέψει ξανά η καλαθόσφαιρά στις επάλξεις!

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*