Σημαντική διάκριση…

Μία σημαντική διάκριση για την Κυπριακή καλαθοσφαίριση και την Κυπριακή διαιτησία έχει γίνει γνωστή τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η ΚΟΚ θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωμπάσκετ 2022 από δύο μέλη της.

Ο διεθνής διαιτητής, Ηλίας Κουνελές, έχει επιλεγεί από την FIBA Europe για να αποτελέσει ένα από τους 44 διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στους αγώνες για το Ευρωμπάσκετ, κάτι που αποτελεί τεράστια διάκριση τόσο για τον Ηλία Κουνελέ όσο και για την Κυπριακή καλαθοσφαίριση.

Ο Ηλίας Κουνελές αποτελεί διεθνή διαιτητή εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ άλλων σε αναμετρήσεις για το FIBA Europe Cup, Basketball Champions League, και αρκετά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της FIBA.

Ακόμη ένας εκπρόσωπος της Κυπριακής καλαθοσφαίρισης θα βρεθεί στο Ευρωμπάσκετ 2022, και αυτός είναι ο Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος θα είναι κομισάριος στους αγώνες της τελικής φάσης.

Ο Αντώνης Δημητρίου αποτελεί κομισάριο και διεθνή εκπαιδευτή της FIBA, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε διεθνής διαιτητής, με μεγάλες διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*