Στις Φοινικούδες το Cyprus 3×3!

Η 3on3 Cyprus LTD σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Λάρνακας διοργανώνουν το OPAP Larnaca 3×3, το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου, στη Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες.

Μετά από έξι χρόνια το άθλημα καλαθοσφαίρισης 3×3 επιστρέφει στη πόλη του Ζήνωνα και οι προσπάθειες όλων των συμβαλλόμενων είναι η καθιέρωση της διοργάνωσης στα αθλητικά δρόμενα της πόλης.

Έχοντας ως φάρο τις διοργανώσεις σε Λεμεσό και Πάφο, οι διοργανωτές έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για την φιλοξενία μιας άρτιας διοργάνωσης, η οποία συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της FIBA 3×3, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε συνολικά τέσσερις κατηγορίες.

Το κοινό που θα παρευρεθεί στη Πλατεία Ευρώπης θα απολαύσει μοναδικές αναμετρήσεις στις εξής κατηγορίες:

  • OPAP Men
  • OPAP Women
  • Scaffolding Solutions U16
  • Foody U12

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του OPAP Larnaca 3×3 2022.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λάρνακας για την αμέριστη στήριξη προς τους διοργανωτές και κατ’ επέκταση την διοργάνωση OPAP Larnaca 3×3.

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης, την εταιρεία Scaffolding Solutions, την εταιρεία Tixee και την εταιρεία FOODY. Τον ασημένιο χορηγό Prime Insurance, τους Χάλκινους χορηγούς Herbalife, MyMall Limassol, DIMCO, SoEasy Stores, Harris Kyriakkides LLC και τους υποστηρικτές Search the Nest και το St. George & Blue Cross Hospital.

Σας περιμένουμε στη Πλατεία Ευρώπης, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Ιουλίου για μπασκετικές μάχες, μουσική, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις!

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανώσεων www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο Facebook, Instagram & YouTube.

Google search engine

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*