Στο Κόσοβο οι προκριματικοί αγώνες της ΑΕΚ Λάρνακας!

Η FIBA ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι αγώνες που αφορούν την Πετρολίνα ΑΕΚ, στο δρόμο για τους ομίλους του FIBA Europe Cup, θα πραγματοποιηθούν στο Κόσοβο.

Από τα παιχνίδια αυτά, τα οποία θα διεξαχθούν το τριήμερο 27-30 Σεπτεμβρίου, θα βγει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που απομένουν για να συμπληρωθούν οι όμιλοι στην κύρια φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα την Thor Thorlakshofn από την Ισλανδία και εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει την βελγική Τelenet Giants Antwerp.

Η ΑΕΚ στο τελευταίο βήμα πριν από τη συμμετοχή της στην κύρια φάση θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου που θα προκύψει από το ζευγάρι Sporting CP (Πορτογαλία) – BC Trepca (Kόσοβο) / BG Gottingen (Γερμανία) .

Σημειώνεται ότι αν οι «κιτρινοπράσινοι» καταφέρουν να προκριθούν στην κύρια φάση της διοργάνωσης, που ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου, τότε θα λάβουν μέρος στο Group G και θα έχει να ανταγωνιστεί τις Κarhu Kauhajoki (Φινλανδία), Anwil Wloclawek (Πολωνία) και Egis Κormend (Ουγγαρία).

Google search engine

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*